Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Четвъртък
Юли 9
Начало arrow Пловдив arrow Радост в Пловдив: Паяците спряха работа

Радост в Пловдив: Паяците спряха работа

  Print E-mail
2011-07-08 17:19:55
източник: dnes.bg

Истинска радост е обхванала шофьорите в Пловдив, защото „паяците”, които репатрират неправилно паркираните автомобили, спряха работа.

Всички 6 "паяка" стоят паркирани на паркинга за репартриране на автомобили до Гребната база, а там няма нито един принудително преместен автомобил.

Причината „паяците” да не работят, е изтекъл лиценз на фирмата, която ги стопанисва.

"Забранили сме репатрирането на автомобили, докато общината не получи нов лиценз”, заяви пред Dnes.bg директорът на ДАИ-Пловдив Йордан Арабаджиев.

По думите му, местната администрация е била предупредена за изтичането на разрешителното на репатриращите коли още през месец май.

Ако работят без лиценз, общината ще понесе сериозни санкции.

Фирма „Общинска охрана”, която се занимава с вдигането на коли е в ликвидация и не може да подаде документи за разрешително.

"До края на този месец ще се възстанови дейността по репатриране на неправилно паркирани автомобили в Пловдив”, каза пред Dnes.bg шефът на фирмата в ликвидация „Общинска охрана” Александър Стайков.

Той подчерта, че подизпълнителите вече изпълняват процедурата за получаване на нов лиценз, за да могат паяците да възобновят работата си.

Стайков обясни още, че докато машините с „пипала” не работят, служителите на полицията по райони ще съставят фишове за неправилно паркиране.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Пловдив
  Новини Магазин в Пловдив започна необичайна инициатива. Собствениците на обекта решили да помогнат на всички възрастни и нуждаещи се хора да укрепят имунитета си, като безплатно им раздават джинджифил и ...
  Новини Заповеди за премахване на 40 жилищни постройки на ул. "Бъндерица" в пловдивския квартал "Столипиново" е издал кметът на район "Източен" Николай Чунчуков. Те са вдигнати ...
  Новини Най-големите таксиметрови фирми в Пловдив обявиха, че са принудени да завишат тарифите заради въведения патентен данък от местния парламент. Той е в размер на 750 лева и според превозвачите това е ...
  Новини Пловдивският апелативен съд възстанови на работа кмета на Пловдив Иван Тотев. Това се случи, след като Окръжният съд в града го отстрани от длъжност по обвинение, че е ощетил общинския бюджет с 1 ...
  Новини Пловдивският окръжен съд реши да отстрани от поста кмета на Пловдив Иван Тотев докато трае разследването срещу него, съобщи БНР. Тотев отговаря пред Темида за обществена поръчка по ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?