Новини БГ

Москов е красив, но не го харесвам като мъж, обяви Светльо Витков и подписа с РБ

2017-02-17 13:00:18

Реформаторският блок и "Глас народен" подписаха коалиционно споразумение за съвместно явяване на изборите. Името на коалицията ще е Реформаторски блок - Глас народен.

"Това, което направи "Глас народен" в последните четири години, е да не се коалира с никой. Г-н Москов е красив, но аз не го харесвам като мъж", коментира Витков.

Той посочи, че ако се погледне, какво е политическото пространство в България, щяло да стане видно, че "Глас народен" няма работа с хората от ляво.

"Дясното пространство са партиите близки до нас", коментира Светльо Витков и поясни, че РБ е единствената коалиция, която не е лидерска партия.

Жаклин Толева коментира от своя страна, че Светльо Витков е лидер на младежката субкултура и той е в Реформаторския блок.

Найден Зеленогорски пък посочи, че е изключително щастлив и изтъкна, че със Светльо Витков ги свързва много тичане по митингите на СДС.

"Дойде време за обединение и ние сме единствените, които показваме как можем да се обединяваме", коментира Зеленогорски.

Той изтъкна, че РБ е тази обединителна част на дясното, която доказва, че е обединител, включвайки и такива "цветни политически сили" като "Глас народен". Найден Зеленогорски припомни, че е свирел в рок група като млад, така че може пак да посвири.

"Уверявам ви, че това не е последното разширение на блока", коментира той. Очаква се следобед в Пловдив да подпишат коалиционно споразумение с "Кауза България".

Най-вероятно Светльо Витков ще води листата на реформаторите в 25-ти МИР, където ще се изправи срещу Корнелия Нинова и Бойко Борисов.