Новини БГ

Божидар Димитров: Покръстваме мигрантите и в лагери!

2016-03-29 12:26:39
Ислямът не е религия, а е политическа доктрина, защото се стреми към власт в целия свят, а именно стремежът към светска власт го изключва от списъка на религиите, настоя директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров.

Според него български и чужди политици не могат да разберат корена на проблема с "тази ислямска инвазия в Европа", а също и не виждат решението й.

Димитров смята, че то е да се изключи исляма от списъка на религиите и да "започваме да го пердашим по динковски начин и то в общоевропейски мащаб".

Историкът посочи, че не може да се очаква от всички идващи на континента младежи да спазват законите, защото "идват от държави, които не ги е имало преди 50-60 години, те и прадедите им не знаят как да бранят всяка ливада, не знаят какво е Ахелой, Айзенкур, Сталинград".

По думите му мигрантите идват от държави, чиито граници са "чертани с ножица" и с чиято независимост народите им нямат нищо общо.

"Трябва да им внушим чувство за родина", призова от bTV Божидар Димитров, като предложи те да бъдат покръствани и да бъдат изпращани в трудови лагери за придобиване на умения.

"На мултикултурализма оня ден му беше турен кръстен знак от не кого да е, а от външния министър Даниел Митов, който идва от тези кръгове - лека полека ще стигнат до идеите ми, до идеите на Павката Чернев, Бог да го прости”, допълни историкът.

Божидар Димитров още е в болницата и въпреки съмненията на лекаря от "Спешна помощ", в крайна сметка става дума за двустранна бронхопневмония, а не за инфаркт и до края на седмицата ще бъде изписан.