Новини БГ

Лейди Гага се облече в сурово месо

2010-09-08 23:35:15
Дори и Лейди Гага прекали. В последния брой на Вог скандалната певица се снима "облечена" в сурово месо, което разгневи защитниците на животни.

В новия брой на японския Вог Лейди Гага направо побърка от ярост защитниците на животните. 

Тъкмо когато всички си мислят, че е е невъзможно Гага да е още по-абсурдна, тя опровергава пуританите. Този път възмутените са всички хора,които се борят за правата на животните. 

С последната си фотосесия Гага шокира с бикини и сутиен направени от сурово месо. Фотографът е скандалния Тери Ричардсън, който е популярен с нестандарните си идеи за заснемане на звездите. Този път и Тери е надминал себе си.Работата на Лейди Гага е да върши чудати неща и това наистина е такова, защото месото не е нещо, което всеки иска да сложи върху голото си тяло, коментира Ингрид Нюкърк, президент на групата за защита на животните PETA. 

Тя добавя още,че независимо колко красиво е представена плътта на измъчено животно, тя си остава плът на измъчено животно. Месото  представя кърваво насилие и страдание, затова ако  от списанието  са желали такава визия, значи са я постигнали, възмутимо коментира президента на PETA. 

В списанието Гага има и мъжка визия. Нейното друго- Аз Джо Калдерон се представя като неин приятел и от време на време любовник.