Новини БГ

Погрешка пребиха семейство в Шекер махала в Пловдив

2012-01-31 13:46:30

Четирима души са задържани, след като са пребили погрешка цяло семейство в Пловдив. Причината за агресията е спор между две 16-годишни момчета в билярдна зала на улица „Латинка”. Те се скарали и започнали да се удрят с щеките. 

След като ги разтървали, компанията се разтурила. Два часа след скандала едното момче разказало за случката на неговия брат и 43-годишния си баща. Те взели с тях роднина на хлапето и решили, че ще се саморазправят със семейството на другото момче.

Въоръжили се с брадви, ножове и железа и се запътили към улица „Кипарис”. Вместо в къщата на момчето обаче, те разбили вратата и нахлули при техните съседи.

Без да обелят и дума, под ударите на металните предмети и юмруците попаднали 54-годишният собственик на къщата, неговият син и снахата. Грозната сцена се разиграла пред очите на двете внучета – на 4 и 8 години.

В болница с различни прорезни рани от брадвите и ножовете са пребитите баща и син. Майката на малките деца е с охлузвания по тялото. Част от покъщнината на семейството е унищожено.