Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Неделя
Януари 23
Начало arrow България arrow Задържаха на автогарата в София момиче, върнало се от Испания

Задържаха на автогарата в София момиче, върнало се от Испания

  Print E-mail
2020-03-17 08:42:47
източник: news.bg

19-годишно момиче, пристигнало с автобус от Испания, беше задържано на международната автогара в София тази вечер, съобщи БНТ.

По непотвърдена информация то е откарано в МВР-болница. Полиция и линейки очакваха автобуса, в който е пътувало е момичето.

Камерата на БНТ видя как медицински екипи мерят температурата на пътниците, а по непотвърдена информация всички те ще останат под карантина.

По информация на "Нова телевизия" момиче на 19 години от рискова държава, обявено за издирване, е влязло в България от Испания през Видин.

Веднага щом е открито е откарано в МВР болница, където ще му бъдат направени тестове за коронавирус. Останалите пътници от автобуса са попълнили декларации и при нужда ще бъдат потърсени. Всички те обаче остават под карантина.

На място имаше две линейки, както и екипи на полицията. Една от колите на Спешната помощ е била повикана, тъй като мъж е получил епилептичен припадък. С другата към болницата е откарано момичето.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория България
  Новини Министерството на здравеопазването актуализира списъка на лечебните заведения, с които има сключен договор за предоставяне на лабораторни услуги. Списъкът включва общо 177 лечебни ...
  Новини На 2 юни по традиция почитаме паметта на Христо Ботев и загиналите за свободата на България. Този ден се чества от 1901 година, когато на връх Околчица - лобното място на Ботев, се събират негови ...
  Новини За пети пореден път печелим парламентарни избори. Премиерът Бойко Борисов не изневери на стила си от последната година и анализира резултатите от изборите с видеовключване във фейсбук от двора ...
  Новини Днес православната църква чества паметта на мчнци Мина, Виктор и Викентий.Мина е бил войник, убит в Египет за Христовата вяра при император Диоклетиан (284-305 г.). Той е много известен великомъченик ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?