24 Септември 2023 г. Неделя

7 причини защо нямате дълга връзка!

2017-02-28 16:17:41
Имате привлекателна външност, благ характер и добро отношение, но въпреки това от известно време връзките ви са твърде кратки.

Нямате проблем с това да си намерите нов партньор, но определено бъркате някъде, защото те не се задържат много, много.

Какви са причините за това?

1. Винаги намирате вина в другия

Съвършени хора няма, това е ясно. Връзките са въпрос на напасване и компромиси, които трябва да се правят. Ако подходът ви е да акцентирате на малките несъвършенства в партньора ви, това неминуемо ще се отрази на отношението ви към него. Разбира се, малко биха издържали.

2. Твърде емоционални сте

Не бъдете от този тип емоционални хора, които са способни да се разплачат и за най-малкото нещо. Още по-малко разкривайте всичко за себе си в начален период от връзките. Това са моментите, в които трябва да се опознавате малко по малко, не да знае всичко за рода ви до девето коляно.

3. Обичате живота на необвързаните

Да си нямаш гадже често има доста позитиви. Можеш да излизаш когато и с когото си искаш, да си пишеш с всички, да флиртуваш спокойно и други. Когато си хванете гадже обаче, трябва да намалите тези неща. Няма как да имате безгрижния живот на необвързан и същевременно да искате някой да бъде с вас.

4. Вие сте твърде амбициозни

Големите амбиции не са лошо нещо до момента, в който не се превърнат в свръх – цел. Ако това се случи, неминуемо приоритетите ви ще се променят и със сигурност гаджето ви няма да е сред тях.

5. Нямате търпение

Както вече споменахме, търпението и компромисите са основните компоненти на успешната връзка. Ако ви липсва което и да е от двете – нещата не са добре. Трябва да проявявате търпение към половинката си. Не се ядосвайте за малки неща и не подхождайте с лошо при най-малките грешки.

6. Чакате перфектния/перфектната

Идеални и съвършени хора няма. Ако чакате този човек, който няма да има нито една негативна черта на характера и винаги ще бъде съвършен, то по-добре се събудете и открийте, че сте в реалния живот, не в сън.

7. Отдръпнати сте

Всеки е имал в живота си неуспешни връзки, които като че са маркирали доверието и отношението му. Все пак трябва да се отърсим от тези негативни моменти и по-скоро да приемем, че всеки и всичко в живота ни учи на нещо. Всяка една грешка ни прави по-добри и като хора, и като личности. Дайте шанс на хората – не знаете кой и кога ще ви изненада приятно.
източник: teenproblem.net

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати