Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Събота
Май 15
Начало arrow Политика arrow Москов е красив, но не го харесвам като мъж, обяви Светльо Витков и подписа с РБ

Москов е красив, но не го харесвам като мъж, обяви Светльо Витков и подписа с РБ

  Print E-mail
2017-02-17 13:00:18
източник: news.bg

Реформаторският блок и "Глас народен" подписаха коалиционно споразумение за съвместно явяване на изборите. Името на коалицията ще е Реформаторски блок - Глас народен.

"Това, което направи "Глас народен" в последните четири години, е да не се коалира с никой. Г-н Москов е красив, но аз не го харесвам като мъж", коментира Витков.

Той посочи, че ако се погледне, какво е политическото пространство в България, щяло да стане видно, че "Глас народен" няма работа с хората от ляво.

"Дясното пространство са партиите близки до нас", коментира Светльо Витков и поясни, че РБ е единствената коалиция, която не е лидерска партия.

Жаклин Толева коментира от своя страна, че Светльо Витков е лидер на младежката субкултура и той е в Реформаторския блок.

Найден Зеленогорски пък посочи, че е изключително щастлив и изтъкна, че със Светльо Витков ги свързва много тичане по митингите на СДС.

"Дойде време за обединение и ние сме единствените, които показваме как можем да се обединяваме", коментира Зеленогорски.

Той изтъкна, че РБ е тази обединителна част на дясното, която доказва, че е обединител, включвайки и такива "цветни политически сили" като "Глас народен". Найден Зеленогорски припомни, че е свирел в рок група като млад, така че може пак да посвири.

"Уверявам ви, че това не е последното разширение на блока", коментира той. Очаква се следобед в Пловдив да подпишат коалиционно споразумение с "Кауза България".

Най-вероятно Светльо Витков ще води листата на реформаторите в 25-ти МИР, където ще се изправи срещу Корнелия Нинова и Бойко Борисов.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Политика
  Новини Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че ...
  Новини БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста. - - Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с ...
  Новини Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцията на прокуратурата в ...
  Новини Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го приемат. ...
  Новини ГЕРБ ще внесе свой проект за Конституция днес. Ние искаме ВНС да се произнесе. Това заяви премиерът Бойко Борисов във фейсбук.Той каза, че още днес ще бъдат предприети действия да има възможност за ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?