26 Април 2024 г. Петък

„Шумен – живият град“ спечели третото място

2014-05-19 23:16:13

Проектът „Шумен – живият град” на M3 Communications Group получи две награди на Българската асоциация на ПР агенциите. Компанията спечели трети места в най-значимите категории – „Агенция на годината“ и „Комуникационна кампания в публичния сектор“ с проекта „Шумен – живият град“.

„Особено съм радостен, че проектът, над който работихме в моя роден град Шумен, бе отличèн. Благодаря на целия екип, който го осъществи, но особено на кмета Красимир Костов и на зам.-кмета по културата Живка Тонева, за огромната помощ и съдействие. Благодаря на колегите и на всички клиенти, които бяха част от успеха на M3 Communications през 2013 г. Щастлив съм, че за пореден път доказахме професионализма и уменията си успешно да реализираме проекти за различни сектори. Продължаваме да работим усърдно, защото ни предстои година с още по-големи очаквания и предизвикателства, годината, в която M3 Communications навършва 20 години“, каза Максим Бехар, CEO, M3 Communications Group, Inc.

Кампанията „Шумен – живият град“, в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата, промени физическия облик на града, засили ролята на културата в процеса на утвърждаване на Шумен и региона като център на духовността и знанието чрез въвличане на най-широки социални групи в местната културна политика.

M3 Communications бе отличена в категорията „Агенция на годината“, защото притежава богато портфолио от услуги и предлага иновативен и стратегически подход при създаването на концепции и реализирането на различни кампании. През изминалата 2013 г. агенцията демонстрира успешна бизнес стратегия за развитие на своето клиентско портфолио и ръст в приходите.

В юбилейното, пето издание на BAPRA Bright Awards взеха участие 86 кампании, подадени от 20 агенции и 6 компании и организации. Тази година оценяването на най-успешните PR кампании в България се извърши от  20-членно международно жури, чийто председател беше г-н Дейвид Галахър, президент на Световната PR организация (ICCO).

През април 2014 г. M3 Communications Group, Inc. беше отличена за единствен финалист на световните награди SABRE Awards в категория Retailers за Европа, Средния изток и Африка с кампания на BILLA България. В края на 2013 г. управителят на компанията Максим Бехар бе избран за вицепрезидент на Световната PR асоциация (ICCO). 

За „Шумен – живият град“:

Проектът „Шумен – живият град“ се финансира от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България.

„Шумен – живият град“ е проект на Община Шумен, който в продължение на една година ще обогатява културния живот на жителите на Шумен и ще работи за утвърждаването на града и региона като център на духовността, знанието и творчеството.

източник: actualno.com

Последни новини от категория Шумен


Новини
Издадените разрешителни за строеж на жилища, и започналите строежи в Шуменска област чувствително намаляват в сравнение с миналата година, сочат данните на регионалната статистика.П ...
Новини
Близо десет нови теча са установени по водопровода от язовир "Тича", който захранва Шумен, съобщава БНР.Припомняме, градът и още три села (Белокопитово, Дибич и Панайот Волов)  ...
Новини
Областният координатор на Движение България на гражданите и общински съветник в Шумен Даниела Русева е водач на листата на Реформаторския блок в 30-ти многомандатен избирателен район.Листата ...
Новини
Маскирани мъже нахлуха в къща в Шумен и пребиха семейството, в което и 80-годишна баба, за да го оберат.Случката като сцена от екшън се разиграла във вторник след 23 часа. През това време бабата, дъще ...
Новини
Кампания "Да спасим книга" за подкрепа с книги на читалища и училищни библиотеки продължава своята дейност и през 2017 г. През всеки един месец на календарната година ще се стремим ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати