19 Април 2024 г. Петък

10 токсични типа хора, които трябва да избягвате

2014-04-28 17:20:33

Хората ни влияят повече от колкото, който и да е друг фактор в света. Контактите ни са непредвидими, от най-вълнуващите, загадъчни и изпълващи партньорства, до най-изпиващите. Това са онези токсични хора в чиято компания чувстваме себе си празни и безжизнени. Умните хора, осъзнават влиянието, което имат едни хора върху други и подреждат така живота си, че да нямат допир за по-дълго с неподходящи хора.

Ако искате да имате хубав живот, обградете себе си с приятни хора и отстранете токсините.

1 - ИЗТЪКВАЩИ СЕ
Това са хора, които за да се опитат да изтъкнат своята стойност и значимост, не спират да се хвалят. Най-често те самите се чувстват толкова незначими, че имат нужда да повтарят колко са добри. Често се самоизтъкват за сметка на другите. Омаловажават успехите им или се правят, че не ги забелязват. Това са хора, които е добре да държите далеч.

2 - НЕИНТЕЛИГЕНТНИ
Това не са онези глупави хора, на които не може да се помогне. Това са хората, които се показват като изключително неинтелигентни и глупави, демонстрирайки огромно его и самодоволство. Често такива хора взимат грешни решения и объркват живота си водени от егото си.

3 - ПИЯВИЦИ
Това са хора, които се опитват да се възползват от вашето великодушие. Когато приятел има проблем, всеки един от нас с удоволствие помага, склонни сме да плащаме сметки и да се погрижим за приятеля си. Но тези хора, започват да се чувстват удобно в тази позиция и се впиват във вас. Това са хората на които не е нужно да помагате, а по скоро да държите далеч от себе си.

4 - МЪРЗЕЛИВИТЕ
Мързелът е болест, който е силно заразен. Мързеливите хора правят другите хора мързеливи. Останете за по дълго около такъв човек и ще видите как енергията ви ще падне и ще ви обхване същото състояние. Ако искате това, контактувайте с такива хора.

5 - ГОЛЕМИТЕ БЪБРИВЦИ
Тези, които не затварят устатат си. Те обикновено знаят всичко и са компетентни по всеки един въпрос. Това обикновено са празни приказки, които не носят никаква стойност, единственото което получавате е понижаване на енергията си.

6 - ПОСТОЯННО ДЕПРЕСИРАН
Това не са тези, които действително имат психично разстройство и имат нужда от помощ. Това са тези хора, които действат като депресирани. Търсят съжаление и непрекъснато се оплакват. Винаги са начумерени и гледат тъжно.

7 - ТЕЗИ, КОИТО СЕ СТРАХУВАТ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ЗОНАТА НА КОМФОРТ
Ако ние искаме да живеем живот пълен с приключения, то тогава трябва да стоим далеч от хора, които не обичат промяната и не искат да опознават нови неща. По пътя си ние срещаме различни хора, които преминават за часове през живота ни, но тези, които сме решили да оставим за по дълго, задължително трябва да вибрират на нашата честота, да не се страхуват от промени и да са отворени към нови светове.
Оставете хората с веригите, далеч от себе си.

9 - ХОРА, КОИТО НЯМАТ МЕЧТИ
Тези, които не могат да мечтаят, те не могат да живеят. Животът е усещане, че всичко е прекрасно тук и сега, но и вяра, че нещата могат да бъдат по-добри, не само за вас, но и за всички други. Тези, които смятат, че всичко е черно, онези, които намират вашите мечти за глупави, те не са за вас.

10 -ХОРА, КОИТО СЪЩЕСТВУВАТ БЕЗ ЦЕЛ
Всички тези, които нямат цел в живота, които живеят без да се интересуват от нищо. Задоволяват само сетивата си, без да правят нищо смислено в живота си. Това са хора, които е добре да не познавате.

Внимавайте с кой споделяте времето си.

източник:  

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати