Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Неделя
Ноем 28
Начало arrow България arrow Мишоци се намърдаха до брат ми, рече сестрата на Борисов

Мишоци се намърдаха до брат ми, рече сестрата на Борисов

  Print E-mail
2013-06-09 10:24:58
източник: dnes.bg

„Много мишоци се навряха в обкръжението на брат ми, защото искаха да градят своя лична кариера”. Това заяви в интервю за предаването ДИКOFF по Нова телевизия по-голямата сестра на експремиера Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова.

Брат ми е човек, за когото думата "приятелство" е нещо изключително важно. Той е многодоверчив, понякога до наивност доверчив и това може би му изигра донякъде лош номер. 

Тя определи случващото се през последните седмици в страната като „реваншизъм”.  „Брат ми е добър човек, сърцето му е добро", похвали Борисов тя. "Той е почтен и никога с нищо не се е облагодетелствал”, каза още сестрата на Борисов.

"Той не може да бъде вечно министър-председател. Той е човек на честта - когато те искат, окей, когато не те искат - също окей. Важното е да сме живи и здрави", заключи сестрата на Борисов.

"Той прекалено много се предовери на определени хора. Неговата партия трябваше да се създаде бързо, според мен там влязоха хора, на които не им беше мястото там", коментира тя. 

Тя отказа да разкрие подробности за личния му живот, но повдигна завесата, казвайки, че „мъж като него не може да бъде чак такъв самотник”.

„Той просто е добър кавалер, един мъж винаги трябва да пази хората около себе си. Какво - да излезе да дрънка с кого си ляга ли? Доста жени го чакат, само че той не се дава лесно”, пошегува се д-р Иванова.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория България
  Новини Министерството на здравеопазването актуализира списъка на лечебните заведения, с които има сключен договор за предоставяне на лабораторни услуги. Списъкът включва общо 177 лечебни ...
  Новини На 2 юни по традиция почитаме паметта на Христо Ботев и загиналите за свободата на България. Този ден се чества от 1901 година, когато на връх Околчица - лобното място на Ботев, се събират негови ...
  Новини За пети пореден път печелим парламентарни избори. Премиерът Бойко Борисов не изневери на стила си от последната година и анализира резултатите от изборите с видеовключване във фейсбук от двора ...
  Новини Днес православната църква чества паметта на мчнци Мина, Виктор и Викентий.Мина е бил войник, убит в Египет за Христовата вяра при император Диоклетиан (284-305 г.). Той е много известен великомъченик ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?