28 Март 2024 г. Четвъртък

Кошмарно дежа-ву за Реал Мадрид

2012-03-22 08:02:52

Реал Мадрид изпита вледеняващо чувство за кошмарно дежа-ву, след като във втори пореден мач изпусна победата след късен гол от фаул на съперника.

Три дни след Малага този път Виляреал измъкна равенство 1:1 като домакин на своя "Ел Мадригал", в мач от 28-я кръг на първенството.

Изравнителния гол този път падна в 82-та минута, но за сметка на това съдията изгони двама души от Реал и направи реакцията невъзможна. Недоволството на гостите бе пълно, тъй като освен всичко друго нямаше и нарушение преди фаула.

Преди това Кристияно Роналдо бе открил резултата за белите с хубав гол в 62-та минута. Той обаче се оказа недостатъчен за победата.

Така вече преднината на Реал на върха на класирането пред Барселона е вече само 6 точки, като предстои и директен мач на "Ноу Камп".

В друг интересен мач от вечерта Манчестър Сити обърна Челси с 2:1 като домакин в мач от 29-я кръг на английската Висша Лига.

Лондончани бяха открили резултата с гол на Гари Кейхил. Серхио Агуеро обаче изравни от дузпа в 78-та минута, а Самир Насри вкара победното попадение пет минути преди края след асистенция на завърналия се в състава Карлос Тевес.

Този обрат обаче не бе нищо в сравнение с това, което се случи на мача между Куийс Парк Рейнджърс и Ливърпул. Мърсисайдци поведоха с 2:0 като гости и 15 минути преди края се виждаха като победители. Тогава домакините обаче стигнаха до знаменит обрат, вкарвайки попадения в 77-та, 86-та и 90-та минута.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати