Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Вторник
Август 3
Начало arrow Разни arrow Очаровай я с "минимално" усилие

Очаровай я с "минимално" усилие

  Print E-mail
2012-02-29 06:55:28
източник: dnes.bg

Жените обичат подаръци и изненади, но за съжаление не всеки мъж може да си позволи ежедневно да сюрпризира половинката си по този начин. Това не означава, че пак не може да опита да я зарадва и то безплатно!

Вниманието не винаги се изразява в нещо материално. Ето ви и няколко идеи как да я направите щастлива без особено усилие!

Вземи я със себе си, когато излизаш с приятели

Не го приемай напълно буквално, не е нужно всеки път да я извеждаш на вашите събирания по мъжки. Жените са любопитни и с ентусиазъм биха подходили към една покана от половинката си да се внедрят макар и за няколко часа в мъжката му дружинка.

Ако многократно си й обещавал да я вземеш, пробвай веднъж да си спазиш обещанието. Не би трябвало да е чак такъв проблем, освен ако не си си наумил да задиряш други девойки. Преди това я предупреди, че може да чуе неща, които не съвпадат напълно с романтичните й представи и ако все пак още настоява, действай. Така тя ще е спокойна, като поопознае средата ти и ще го сметне за висша форма на доверие, че я водиш на срещи, на които другите жени ги няма.

Не пий, не пуши

Преди време комедийният актьор Крис Рок бе казал, че мъжете никога не се прибират директно у дома след работа. Те винаги отиват да пийнат по едно, да се видят с някого... Но ако наистина искаш да я впечатлиш, се откажи от този навик. Е, не напълно! Все пак трябва да запазиш и своето мъжко пространство, нали?!

Просто гледай 3-4 пъти седмично след работа да се отправяш към дома ви и да й казваш, че нямаш търпение да я видиш.

Излизайте по-често

Един от проблемите на по-дългите връзки е, че вече толкова сте свикнали един с друг, че рутината превзема живота ти. Не ти се излиза, правите вкъщи само належащите и битови неща, защото ти или тя сте вечно скапани от работа и нямате желание за нищо след напрегнатия ден. Тази ситуация е най-бързият убиец на връзката. Затова не е късно да създадеш един навик, в който поне 2 пъти седмично излизате – дали с приятели, или само двамата, разходка, кино, пикник – изборът е голям, а важното е да сте двамата и да не сте у дома.

Слушай я

На всички жени е ясно, че мъжете автоматично изключват, когато започнат да им говорят за някакви неприятни за тях неща – кавга, мъмрене, за тежкия й ден, за драмата на най-добрата й приятелка. Тогава повтарящото се „да, да" няма да я заблуди, че я слушаш. От всичките й „бръщолевения" (както ти наричаш нейните словоизлияния) можеш да научиш много. Ще я опознаеш по-добре, ще разбереш какво я вълнува, от какво става по-емоционална, от какво се дразни. И така ще си спестиш доста неприятности за в бъдеще.

Не я лъжи!

Знам, че звучи трудно, но пък си има своите предимства. Научи се да не я лъжеш (а и по-добре да нямаш причина да го правиш) и ще видиш как тя ще ти отвърне със същото. Нещата са много по-лесни без лъжи, накрая ще останеш очарован от резултата.

Разбирай се с приятелките й

Може и да не ги харесваш всичките, но е по-добре да се намирате на обща приказка. Ако някоя е доста непоносима, спазвай етикета на формалната любезност и не общувай с нея, ако не е наложително. Не ти пречи да си намериш приятели и съюзници и в нейните редици. Така ще научиш повече за нея и ще разчиташ на помощ, ако нещо се обърка и не си виновен ти. Плюс това техните гаджета може да са свестни и да уголемиш кръга на приятелите си. Забавленията по двойки, които се разбират и харесват, са важни за сериозните връзки.

Сготви й нещо по-различно от макарони със сирене

Готвенето е женска работа, ок, разбрахме го. Но... идеята е изненадата. Прави го 2-3 в месеца, това няма да те превърне в неин заместник в кухнята. Но тя ще сияе от щастие, защото знае, че си си направил труда специално заради нея. Не си ли струва?

Отговаряй на съобщенията й

Няма нищо по-дразнещо за една жена, освен това да ти напише нещо мило на смс, а ти да го прочетеш и игнорираш. Тя ще се взира часове наред в телефона и ще чака отговор, който ти не й даваш. А, когато се нацупи вечерта и те попита защо –Мило, аз си те обичам, за какво да ти го пиша?!", няма да промени нищо. Тя ще си чака отговора в писмен вид и то не 2 дни след нейния смс. Да живее романтиката!

Подарявай й каквото иска

Отново се връщаме към момента със слушането. Ако внимаваш какво ти говори, ще знаеш какво иска. И когато дойде моментът (някакъв празник), няма да се налага да звъниш на майка й или да питаш най-добрия ти приятел какво е подарил миналата година на гаджето си, а ще си имаш прекрасен подарък, който ще я зарадва.

Разбирай се с родителите й

Лошото момче, което мрази всички, се ползва с успех сред тийнейджърите. Все пак ти искаш нея и (ще) живееш с нея, така че трябва да опиташ да понасяш родителите й. Проведи един разговор с нея, обясни й, ако има проблем и я увери, че ти не искаш да правиш проблеми, но и не искаш да я лъжеш. Така тя ще е наясно, че трябва да минимализира срещите между теб и тях и ще оцени намерението ти да няма сцени и скандали, за което ще положиш усилие.

Не пропускай празниците

Ако имате годишнина (на връзката или брака си) или друг празник, който създава романтично настроение и тя ще чака с трепет (като 14 февруари), не си и помисляй да го пренебрегваш. Жените са сантиментални и държат на традициите. За тях е неуважение, ако си затвориш очите и игнорираш събитието.

Наближава най-женският празник 8-ми март! Така че отсега си го отбележи в календара, aко искаш да я изненадаш с нещо наистина оригинално.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Разни
  Новини В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на  - Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. ...
  Новини На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и ...
  Новини Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животински произход, ...
  Новини Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, ...
  Новини "В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, бивш съдия в ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?