20 Април 2024 г. Събота

Жена излъга, че е изнасилена, за да скрие, че се е запила

2011-11-04 17:04:58

Възрастна жена си измисли история за отвличане и изнасилване, за да скрие от близките си, че всъщност се е напила и не се е прибрала цяла нощ.

52-годишната жена опитала да заблуди полицаите, защото се срамувала от семейството си, съобщава МВР.

Така жената подала сигнал, че вечерта на 29 октомври на път към метростанция „Люлин“ била нападната от двама маскирани, които дръпнали чантата ѝ и я вкарали насила в автомобил.

По думите ѝ те вързали очите ѝ и я отвели на място, до което пътували над един час, а след това вървели през тревиста местност и влезли в порутена постройка с мазе. Жената разказала, че там била изнасилена от двамата, след което била изоставена сама.

Впоследствие излязла от сградата, дълго вървяла пеша и стигнала до Драгоман, където се качила на стоп и разказала на шофьора, че е ограбена, но той не предприел нищо.

След слизането си от колата жената тръгнала пеша по магистралата към София, където срещнала полицай и му разказала, че е жертва на грабеж, но споделила, че не желае да сигнализира за него. Тя продължила пътуването с полицая.

Служителите на караулката край Сливница също разбрали какво ѝ се е случило, но след молбата ѝ, че не желае да се оплаче, не предприели нищо, се посочва в съобщението.

Накрая жената съобщила, че открила чантата си, когато се прибирала пеша към къщи. От нея липсвало портмонето с личната ѝ карта и две дебитни карти.

Скоро след подаването на сигнала полицаите установили, че жената не е жертва на насилие. Все пак се наложило да бъде прегледана в Съдебна медицина.

Така станало ясно, че на 28 октомври вечерта тя прекалила с алкохола и обикаляла сама в районите на Костинброд и Драгоман. Впоследствие изгубила портмонето си и тъй като се срамувала от пиянството си, съчинила историята за пред семейството си.

Материалите по случая ще бъдат докладвани в Софийската районна прокуратура с молба да се прекрати разследването за отвличането и изнасилването.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Крими


Новини
По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол, за да гласуват за продажбата на земята край Алепу. Това заяви бившият общински съветник и екс областен управител на ...
Новини
Шефът на Контролния съвет на "Лукойл България" Валентин Златев е призован в прокуратурата като свидетел на 22 юни, съобщи "24 часа".От компанията са заяв ...
Новини
Четирима са задържаните за смъртта на Милен Цветков, коментира пред БНТ журналистът Иво Никодимов.Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ, в кол ...
Новини
Разследващият журналист Слави Ангелов, главен редактор на в. "168 часа", е бил нападнат и пребит тази вечер пред дома си на столичния булевард "Дон ...
Новини
Прокуратурата ще бди да не се извършват престъпления в условията на извънредно положение. Главният прокурор Иван Гешев увери, че ще се съблюдава дали се спазва карантината, ще с ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати