Новини БГ

Ларс Улрих е възхитен от дебюта си в киното

2010-07-07 18:56:36

Барабнистът на Metallica Ларс Улрих е решил да се пробва и като актьор. Дебютът му ще бъде във филма "Get Him to the Greek", където Ларс бил привлечен от предизвикателството да се откаже от контрола си върху работата.

Въпреки това барабанистът играе себе си редом до актьори като Ръсел Бранд, Джона Хил и рапърът Пи Диди. Улрих признава, че актьорството било напълно непознато нещо за него, но се радвал, когато режисьорът непрекъснато го командвал какво да прави.

"Мениджърът ми се обади и ми каза, че хората, които направиха "Да забравиш Сара Маршал" сега правят нов филм със същите актьори и питат дали се интересувам да играя себе си. "Да забравиш Сара Маршал" всъщност е един от любимите ми филми през последните няколко години. Беше наистина много добре написан, режисиран и актьорския състав бе страхотен. Така реших, че ще е интересно, ако и аз стана част от това...", коментира Ларс.

"Отлетях за Ел Ей и два дни правих точно това, което ми се казва. Винаги е забавно да се пробваш в други сфери и светове, които не познаваш. Светът на Metallica и музиката ни е дотолкова познат, че контролираме всички елементи в него. Когато се забърках в киното обаче, трябваше да изпълнявам точно това, което ми се казваше и то с усмивка. Понякога е хубаво да загубиш контрола и просто да се пуснеш по течението.", казва още той.