Новини БГ

Светлана Василева: Тарифата на Черната Златка е по-ниска от моята

2010-11-26 17:29:36
По време на благотворителен търг Златка Димитрова заявила на организаторите, че си тръгва, тъй като не иска да е в една зала с Мис Плейбой 2010, Светлана Василева. Заради тези изблици търгът се провалил, а Светлана си тръгнала с достойнство. Потърсихме двете момичета за коментар по случая.

„Няма какво да коментирам изблиците на едно комплексирано момиче от провинцията. Отишли сме на благотворителен търг, а не на селски панаир. Какво мисли и какво говори Черната Златка, не ме интересува никак. Тя е доста класи под мен във всяко едно отношение, показа го с последната простотия, която направи. Дори и да имам тарифа, както се говори за момичетата модели, моята е в пъти по-висока от нейната.

Съжалявам евтини момичета като Златка, които изпадат до положение, да не могат да си купят едно кафе.

Тя може да е Мис Плеймейт, а аз Мис Плейбой, но пак повтарям -  класата липсва. Златка е едно подвижно буре, което не може да стъпи и на малкия ми пръст. Организаторите на събитието също изразиха възмущението си от поведението на Златка. Тръгнах си с достойнство, защото е унизително да слизам до нивото на простовато момиче като Димитрова".

Светлана Василева е възмутена от факта, че Златка не е могла да преглътне "селската си чест" и да прояви малко милост към болното момиченце Анибел Белчева за лечението, на която всъщност е трябвало да се съберат пари.