Новини БГ

Политици кихат по 600 евро за секс с манекенки

2010-07-01 16:36:24
Ивайла Бакалова призна, че е чувала за списък с ценоразпис на манекенки. Сред момичетата от модните подиуми е имало доноснички.И Ивайла призна, че е чувала за списък с ценоразпис на манекенки. Маги твърди, че голяма част от известните момичета са компаньонки

Тя обаче е категорична, че манекенка не е равно на компаньонка. "Доволна съм, че съм живяла достойно и името ми не се свързва с подобни твърдения. Когато стана сутрин и се погледна в огледалото, съм щастлива, че никога на съм правила компромиси със себе си, разбиранията си, морала си", сподели Ивайла в интервю за сп. "Максимум",

Маги  също като Ивайла е горда, че е опазила себе си и семейството си от подобни клюки. Преди време тя откровено разкри пред камерата на Blife, че наистина има такъв елитен каталог, че може би 90% от манекенките често са „поръчвани" от платежоспособни господа, включително и политици. Също и че поне 50% от написаното е истина и много известни момичета са спрягани ненапразно за компаньонки.   

Явно обаче и каталожният бизнес с момичета е еволюирал. Ще Ви припомним скандалните разкрития, че Николета Лозанова е високоплатена проститутка.

Тогава тя обяви, че завистница е качила в сайта за запознанства нейните снимки с такава „обидно ниска" тарифа. Николета в крайна сметка сподели, че само е спечелила от този PR.

И Венета Харизанова, лъсна в подобен сайт за компаньонки.

Странно, че сочната манекенка се появи да опровергае тези слухове. Предвид, че дори не можеше да каже правилно какво точно й е публикувано и къде, може би трябва да й повярваме, че не се радва на имиджа си на скъпа компаньонка.

Златка Димитрова също сподели, че много мъже са й разказвали в откровени разговори за този елитен каталог. В него имало много красиви жени, но той е предназначен само за най-богатите и влиятелните.

Мис Плейбой за 2009 г - Светлана Василева пък ни разказа, че даже е чувала, че каталогът се разпространява на диск и че цените тръгват от 600 евро нагоре.

Светла в момента се изявява като репортер за нощния живот на София, но казва, че никога не са я канили да се включи в подобна индустрия.