Новини БГ

Факт: Латиноамериканците са най-големите цицомани

2010-10-01 10:40:35
Жените с пищни бюстове са на най-голяма почит в Латинска Америка, твърдят социологически изследвания. Ние, европейците, пък сме на второ място в класацията.

Латиноамериканците тънат в блажено благоговение пред божествено оформените женски дадености много повече отколкото северните им съседи се кефят на големи цици, сочи анализ на проведеното изследване.

Пищните гърди явно се радват на мъжкото уважение най-вече в Южна Америка, но това е разбираемо с оглед на широко разпространеното вярване, че там те виреят бързо, свободно и щастливо (справка - Салма Хайек, чиято снимка ви даваме по-горе).

Второто място в престижната класация се пада на европейците, към които и ние се числим. Резултатите мълчат кой идва след нас, но вероятно това са африканците и северноамериканците. Азиатците пък сигурно са в дъното на фенския списък, те обикновено рядко се сблъскват в ежедневието си с по-надарени дами.

Част от проучването е също и привеждането на отдавна известния факт, че при първа среща с жена мъжете най-напред забелязват краката, а после свенливо плъзват поглед нагоре към бюста.

Дали предпочита кулите близнаци в Ню Йорк от края на миналия век или тракийските могили в България обаче зависи от всеки отделен човек.