Новини БГ

Гущеров си намери нова опашка – фолкпевица и плеймейтка

2017-07-17 10:34:14

Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелина.


Двамата са били заедно на партито по случай рождения ден на Християн. Те се появили като двойка, хванати за ръце, в тузарски ресторант в столичния квартал Бояна, съобщава "България Днес".

Тръпката при тях започнала преди около месец, като блондинката не спирала да се хвали със своето завоевание.

Анджелина омаяла Гущеров-младши с огромните си силиконови гърди, сочни изкуствени устни и отлично поддържано тяло.

Явно това е било достатъчно певачката да замести в леглото далеч по-популярната Мария.

Засега не е ясно доколко отношенията са им сериозни, но пък Гущеров вече я представил на родителите си.

По време на партито, което било в изключително официален стил, Анджелина демонстрирала добро поведение, за да се впише във високия стандарт на живота на Гущеров. Новоизгряващата фолкпевица била категорична, че ще направи всичко възможно, за да угажда на половинката си и да изпълнява желанията му.

По време на рождения си ден Християн се насладил на блюдата и квалитетните напитки. Не е тайна, че по време на брака си с Мара Отварачката тя му забранява нездравословни храни и постоянно го кара да се храни правилно, за да отслабне и да влезе във форма. След раздялата им Гущеров се отдаде на сериозно хапване и често сам се хвалеше в социалните мрежи за барбекютата, които си прави.

Видимо Анджелина не му брои калориите и го оставя да се наслаждава на живота.