Новини БГ

Николета и Ники Михайлов отново под един покрив...

2017-04-02 10:16:17

Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" в София, в която вратарят на националния отбор и един от героите в мача с Холандия притежава огромен апартамент за близо 500 хил. евро.

Миналия уикенд Николай възхити с рицарската си постъпка, като излезе на терена срещу "лалетата"Инстаграм" от банята на национала. Сексапилната плеймейтка може би се е надявала никой да не разпознае мокрото помещение и точното му местоположение.

По време на престоя на Михайлов в София, Николета се е разположила в апартамента му. Тя самата не прикри този факт и типично в своя провокативен стил, се пусна в "Инстаграм" от банята на национала. Сексапилната плеймейтка може би се е надявала никой да не разпознае мокрото помещение и точното му местоположение.

То обаче всъщност е лесно разпознаваемо, тъй като се отличава с екстравагантно дизайнерско решение. Преди известно време Михайлов допусна в апартамента си фотографи, като снимковият материал се появи със статия за жилището на футболиста в специализирано издание за обзавеждане.

По идея на самия Николай помещението, предварително обособено за баня, е било така преустроено, че тухлените стени да бъдат изместени от изцяло стъклени плоскости. Стъклената баня е фетиш за 28-годишния ерген - обичал да наблюдава Николета, когато се къпе.

Михайлов очевидно е маниак на подобни интериорни решения в стъкло, тъй като плановете му били и къщата в Бистрица, където си купи място за строеж, да бъде разчупена и с множество стъклени фасади. "Там ще живея с моето семейство", заканил се е Ники, а по всичко личи, че вече не е невъзможно семейството, за което мечтае, участие за вземе голямата му страст Николета.