Новини БГ

Ласкин захапа Николета: Съчетание между сврака и хлебарка...

2017-02-27 19:44:49
Войната между актьора Иван Ласкин и плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова се разгоря отново. Двамата се захапаха преди повече от година, когато Ласкин стана "герой" в таблоида "Папараци".

Той бе показан със скрита камера как шофира след употреба на алкохол. След това Ласкин на няколко пъти забавляваше аудиторията с цветисти епитети по адрес на Лозанова, някои от които се превърнаха във фолклор в шоу средите.

Актьорът поде поредната си атака срещу тв водещата след предаването снощи, като поводът остава скрит.

"ТВ е изпълнено с фолкХлор. Баси простаците зорлем ни забиха в кенеФира. Думи нямам. Но нищо-дебилите са постоянно забавление за мен. Гледам Папапростаци (заради собствена забава), и си мисля, че през чатала на водещата, която има лицеизраз на тъжен сафрид, може със скок да мине котка захапала франзела. Напряко. За гласа на водещата няма какво да кажа. Чувайки го, имам чувството, че слон е настъпил гларус. Това е тембъра на този пластмасов миндил Никлозета. Което, разбира се, че забавлява моята компания, която в щур смях се подиграва на Никлозета. Как е възможно на това съчетание между сврака и хлебарка някой да му дава ефир? Криси (Криси Патрашкова – б. р.), тебе знаеш, че те харесвам... ама, бегай от тая плесен. Ти си сериозен журналист", написа Ласкин.

Засега плеймейтката не е коментирала словесната атака, както се случваше в предишни случаи.