Новини БГ

Магията на ръчно рисуваното стъкло

2017-01-23 14:53:18

Казват “ Няма нищо случайно в живота!“  Няма случайни хора, няма случайни моменти, няма случайни места! Но най-красиви са местата, където те води нещо уж с идеята  да избягаш, а всъщност намираш нещо ненамерено до сега в себе си.

Именно Там, на едно от тези места открих и една от любовите си – рисуването върху стъкло. Там…в един топъл слънчев ден, в една далечна къща, близо до океана…на никого ненужна бутилка от вино…няколко четки и боички и идеята да я превърна във ваза. Идея оказала се първа среща с новото ми хоби. И така няколко бутилки продължиха живота си като вази.

Година по-късно, завладяна от тъй магичният Коледен дух и мисълта за подаръци, направих и първите си по – смели стъпки , сътворявайки няколко комплекта чаши за вино, с които зарадвах близки хора. Не след дълго и други ентусиасти като мен започнаха да ми отправят поръчки.Именно на тях дължа и хъса да продължа да дерзая и да се развивам. БЛАГОДАРЯ ВИ!

А от местенцето , където днес ми е отредено да се намирам, вече след доза опити, много реализирани поръчки, нестихващи нови идеи и проекти, имам възможността да създавам и предлагам по – голямо разнообразие от артикули. Но колкото и да са различни, по едно си приличат – всеки от тях е зареден с частица от мен, с емоция и живот!

Ще се радвам да ми позволите да Ви хвана за ръка и да Ви разведа в моя свят – свят на цветове, настроения и основен принцип – ЛЮБОВ! Любов към всичко! :)

Даниела Георгиева

daniellart.com