Новини БГ

Съвети за перфектна свалка

2012-08-20 13:33:38
Флиртът е изкуство и само тези, които го овладеят, могат да си спечелят симпатиите на другите дори и само с един поглед. За да станете майстори на флирта, трябва да бъдете смели, със самочувствие и без страх от провал. Няма мъж или жена, която да не стане ваш любим, ако флиртувате с ентусиазъм и умения.

Ето няколко съвета за перфектна свалка:

Не позволявайте да има дълги мълчаливи паузи

Поддържайте разговора непрекъснато, без да изглеждате пренавити през цялото време. Избягвайте служебни и скучни теми като времето, храната, обслужването в заведението. Провокирайте него/нея към откровение с интересни теми - за любими места, хобита, екскурзии. Хората обичат да разказват за себе си, стига да бъдат предразположени.

Без неуместни въпроси

За да стане свалката перфектна, не задавайте неудобни и необмислени въпроси. Избягвайте теми като бивши гаджета, сватби, разводи, изневери. Въпроси от типа "Искаш ли да имаш деца?" са глупави и неподходящи за първа среща. Изчакайте да минат няколко срещи и тогава атакувайте с неудобните въпроси.

Забавлявайте се и се усмихвайте

Всички обичат лъчезарни и усмихнати хора. Не да се хилите като идиот, разбира се, но се усмихвайте често и непринудено. Смехът заразява и може само да разведри обстановката.

Наблегнете на езика на тялото

Неслучайно има цели книги и филми, посветени на езика на тялото. Той е важен, защото действа на подсъзнанието на човека. Всяко ваше движение бива усетено от партньора и той ще реагира съзнателно или не. Нежните, непринудени докосвания от време на време могат да бъдат много възбуждащи и интимни. Гледайте винаги в очите, и то продължително време, без да свеждате поглед. Това може да е изключително секси.

Не избирайте тежкарски заведения

Ако на вас се падне честта да изберете заведението, в което ще се срещнете, не избирайте прекалено претенциозно заведение, за да впечатлите партньора. Нека заведението е уютно, интимно, леко романтично и предразполагащо към интимност. Ако обстановката е твърде луксозна, рискувате да станете жертва на снобарски погледи и да се почувствате неудобно. Тогава срещата официално ще е провал.