Новини БГ

В стаята на Уитни Хюстън не е имало наркотици и алкохол

2012-02-12 14:36:03

В стаята на хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс, където почина певицата Уитни Хюстън, не са намерени наркотици и алкохол, съобщиха световните агенции.

Полицията е открила само лекарствени средства, предписани на изпълнителката от лекуващия лекар. 

Според полицията нейни служители са били извикани в "Бевърли Хилтън" в 15.20 часа местно време и тялото e било открито в стая на четвъртия етаж. Смъртта й е обявена 35 минути по-късно. 

Причините за кончината се разследват, но няма видими следи за насилствена смърт.

 

Тялото на Уитни Хюстън е било открито във ваната на хотелската й стая на 4-ия етаж на хотела от служители на "Бевърли Хилтън", съобщи сайтът TMZ. Според една от версиите певицата е починала от удавяне, след като е припаднала при вземането на вана. 

Очаква се резултатите от аутопсията да са готови до един или два дни. Официалната причина за смъртта на Уитни Хюстън обаче ще бъде огласена, едва след като бъдат ясни резултатите от токсикологичните тестове. А това по данни на Ройтерс може да отнеме от шест до осем седмици. 

По данни на TMZ няколко часа преди трагедията Уитни Хюстън се е чувствала добре. През нощта тя е била с приятели. 

Майката на Уитни Хюстън Емили и приятелката й, певицата Даян Уоруик твърдят, че са разговаряли по телефона с Уитни малко преди трагедията и не са установили нещо необичайно. Хюстън се е готвила за партито на продуцента Клайв Дейвис, пише БТА.