Новини БГ

Простреляха Юри Галев

2010-06-20 10:58:40

Шефът на "Рилски спортист" е в "Пирогов"

 Юри Галев, президент на футболен клуб "Рилски спортист" и общински съветник от "Атака" в Самоков, е бил прострелян тази нощ и в момента се намира в "Пирогов".


Стрелбата е станала тази нощ, когато Галев се прибирал след събиране с негови приятели.

Колата му е била засечена между Боровец и Бели Искър, а куршумите са засегнали и шофьора му, който също е настанен в „Пирогов”. 

„Колегите работят от момента, в който са получили сигнала. Мястото е обезпечено и се извършват процесуално-следствени действия”, каза за „Фокус” Цветан Цветанов. 

 47-годишният Юри Галев е криминално проявен, а в началото на февруари той и синът му бяха арестувани заради побой в Боровец, заедно с още двама души от компанията им.

 

Тогава компанията преби хора от охраната на комплекса след скандал за използването на лифтови съоръжения. 

Атака–Самоков сви сармите на общинаря си Юрий ГалевЩе разпердушиним РПУ-Самоков, закани се БорисовШестима задържани за мелето на лифта в БоровецСъветник от "Атака" преби служители на лифт в Боровец

 

Тогава компанията преби хора от охраната на комплекса след скандал за използването на лифтови съоръжения. 

„Тогава поискахме той да бъде с постоянна мярка, за да не се тормози обществото и да се гарантира неговият живот. Съдът не сметна това негово деяние за толкова престъпно и обществено опасно и той беше освободен”.