27 Април 2024 г. Събота

Просто Генади!

2011-04-13 16:43:43

Абонат съм на една телекомуникационна компания от години. И съвестно без закъснения всеки месец си плащам сметките – за домашен, мобилен телефон и интернет. И нямах особени проблеми до момента, в който реших, че трябва да им давам малко повече пари! Като мина на по-скъп план за интернет.

Не че държа да плащам по-скъпо, просто ми се наложи.

И така, на 7 март с бодра стъпка влязох в офиса им, а служителката любезно ми обясни какво трябва да направя – да подам заявление с искане да премина към по-скъпия план. 

От началото на април многократно, което означава десетки пъти, бях прехвърляна от служителите от офиси на компанията към колцентъра и обратно. 

Миналата събота например служителка от колцентъра ми заяви категорично, че договорът ми по старата тарифа всъщност бил автоматично удължен от 1 април за още една година, тъй като заявлението ми нарушавало едномесечния срок за предизвестие. 

И няма никакво значение, че след това пак от служители на Vivacom разбрах, че автоматичното продължаване на договорите „официално“ било отпаднало от 1 април.
 
При едно от следващите обаждания в колцентъра научих, че при тях имало заявка за моя интернет и щели да предадат (каквото и да означава това).

След не знам още колко позвънявания отидох пак в офис на Vivacom, където, о, чудо,  установиха, че интернетът ми е абсолютно и просто спрян. 

Така и не разбрах защо нямам интернет, при положение че не съм подавала заявление за това.

И така до последния ми разговор с колцентъра –ескалира“ проблема.

Всичко, което поисках от Vivacom, е аз, като коректен техен клиент, да получа друга – по-скъпа услуга, вместо по-евтината.

Явно обаче Vivacom няма особено силно желание да ми вземе парите.

След Просто Генади разговарях и с Румяна Якимова от пиар отдела. Тя май не се трогна за имиджа на компанията, но все пак обеща, че ще ми се обади до 12 ч.

И това не стана... 

И аз останах без интернет – от Vivacom. 

И изобщо нямам представа къде се изгуби искането ми за прехвърляне от един план на друг – в една и съща компания. 

И кой е отговорен? Макар че трудно се комуникира с телекомуникационната компания Vivacom, чиито служители освен това се представят само с малки имена, а изискват от клиента си и фамилия, че и ЕГН. 

Честно казано, в цялата тази сага останах с усещането, че все едно искам да получа някакъв документ със свръхсекретна държавна тайна, а не интернет.

Аз ще продължа да чакам, пък после може да започна да плащам на друг. Явно на Vivacom пари не им трябват.

 



Нашият успех е успехът на нашите клиенти. Предоставяме достъпни и комплексни решения и постигаме най-добрите резултати. Отговорни сме и заставаме зад всяко свое действие или решение.

С професионално обслужване и позитивно отношение ние внасяме цвят и настроение в живота на клиентите ни. 

Казваме това, което правим и правим това, което казваме.


източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати