26 Април 2024 г. Петък

Диляна Попова: Не всяка жена, която продава тялото си е златотърсачка

2011-04-07 06:42:23

След епизодичната си роля в „Стъклен дом” Диляна Попова показва актьорски потенциал в пълнометражния Love.Net на Илиян Джевелеков.

За първите си пет дни на екран у нас наръчникът за онлайн свалки надскочи по гледаемост холивудски блокбастъри като ”Речта на краля” и „Черният лебед”.

Топмоделката си партнира на клик разстояние със Захари Бахаров, а сред влюбчивите герои в продукцията са още Христо Шопов, Койна Русева и фронтменът на Uriah Heep Джон Лоутън. Хванахме харизматичната брюнетка на къс пас за повече подробности около кинодебюта й, пише monitor.bg.

- Как се случиха нещата с теб и Love.Net ?
- Звъннаха ми с покана за кастинг и отидох ей така, без да имам каквито и да е очаквания. Не съм прекарвала безсънни нощи в планове за актьорска кариера. Викнаха ме два пъти за проби, казаха ми, че съм окей, и оттам нататък нещата просто се случиха. Без излишен напън.

- Как ти понесоха интимните сцени със Захари Бахаров? Още преди официалната премиера на филма в медийното пространство ги дамгосаха като „брутални” и „скандални”.
- Да, всичко тръгна от новината за цензурирането на трейлъра, но цялата дандания беше подвеждаща. Със Захари реално нямаме горещи кадри в хоризонтално положение. Зрителите ще видят една целувка и премерена еротика в малки дози.

- В лентата на Джевелеков влизаш в кожата на скъпо платена компаньонка. Какво е отношението ти към златотърсачките в живота?

- Героинята ми по-скоро е нормално момиче с желание да направи нещо стойностно с живота си. Избира си мъже в сайтове за запознанства и спи с тях за пари, но полученото инвестира в таланта си да рисува. Този тип сделка й помага да постигне целите си, а те са доста по-възвишени от шопинга, лъскавите заведения и поддръжката на засукан външен вид. Когато се появява героят на Захари, пламва и любов, която слага край на забежките й в Интернет. А за златотърсачките... Може би е пресилено да лепнеш на жена, която продава тялото си, такъв етикет. Понякога зад този избор не стои желанието за бърза печалба тук и сега. Представи си, че компаньонката преди всичко е майка, която трябва да издържа детето си. За някои това е единственият шанс да преживяват. За мен например е абсурден, защото имам професията си на модел и щастието да съм търсена. Всеки има право на избор и за него той е най-правилният.

- Tи самата одобряваш ли свалките в Интернет? Доколко те са в състояние да изместят добрия стар флирт лице в лице?

- Като цяло ползвам Интернет минимално, проверявам мейли и проучвам неща, касаещи модния ми бранд. Висенето пред компютъра не ми е тръпка. Не съм влизала никога в сайтове за запознанства. И не си представям силата, която ще ме накара да ида на среща с непознат, чийто социален живот е в чатовете. 90% от хората не са това, за което се представят. Аз съм от старата школа - имам нуждата да видя човека, да усетя излъчването му в директен контакт.

- Дебютира и на малкия екран като част от каста на „Стъклен дом”. Героинята ти Албена ще се появи ли и в трети сезон?
- Ще се завърне, да, и не като спомен от миналото, а съвсем в реално време. Ще е по-централен персонаж.

- Как се развива модният ти бранд? И къде е по-голямата ти сила – в шиенето и кройките или в скицирането на модела?
- Работим. Не правим колекции, действаме малко хаотично. Избрала съм по-творческия подход към нещата. Наблягаме на тениските сега, ще ми се да предложим и готини бански. Напоследък обаче ми е доста трудно да огрея на няколко места едновременно и навсякъде да се раздам на 100%. За това си имам екип, който върши основната част от работата. Разчитам на професионалисти, защото аз съм скарана с шиенето, силна съм в идеите. Не мога и да кроя. Изработвала съм разни неща за себе си, но нямам самочувствието да ги продавам на друг.

- Да минем на вълна „искрено и лично”. Не ти ли омръзна името ти да върви в комплект с „бившето гадже на Дичо”? Ти си не по-малко успяла за мащабите на страната ни човек.

- Абе, по принцип имам и такива моменти, защото сме разделени от пет години и все се намира кой да ме пита за него. Това с бившето гадже беше най-актуално в началото, когато не бях постигнала нищо. Вярно е, че днес почти не минава мое интервю, без да ме питат нещо за него, но разговорът далеч не се гради само на това.

- Има ли човек до теб в момента? И какви качества трябва да притежава един мъж, за да се класира за втора среща с теб?

- Сама съм. Да си избереш партньор, е супериндивидуална задача. Нямам стереотипи за визия и характер. Хората се срещат, усещат се взаимно и ако им е готино заедно, продължават. Факт е, че си падам по артистични мъже. Трябва да притежават талант.

- Сещаш ли се за най-безумния и най-милия начин, по който са се опитвали да те ухажват?

- Не се трогвам от чисто романтичните неща и честно казано – направо ги забравям. Изпращали са огромни букети и всякакви подаръци вкъщи, но това са клишета, на които не държа.

САМО ФАКТИ

- Родена е на 24 септември 1981 година в град Гулянци, където живее до осми клас.

- Средното си образование завършва в плевенския Техникум по облекло. Афинитетът й към иглата и конеца се прехвърля в Нов български университет, специалност „Моден дизайн“.

- Кариерата й на модел стартира по инициатива на по-голямата й сестра. Елиза занася нейни снимки в агенция Exground. В следващите години Диляна дефилира в над 10 държави в Европа и Азия и става едно от най-търсените лица за реклами.

- Гласува за „пластичната хирургия”, но само когато човек е на години и иска да прикрие естетски следите на времето. Играта със скалпела от любов към спорта или суетата я отблъсква.

- Може да слуша до втръсване саундтрака на „Криминале”.

- Притежателка е на близо 30 чифта обувки. Предпочита моделите с ниска подметка.

- Поддържа форма с фитнес и бокс. По силовия спорт я пали Дичо. Грацията споделя, че на ринга най-качествено изразходва натрупаната негативна енергия от деня.

- Разпуска с пътешествия. Пада си по екзотични дестинации като Индия и Южна Африка.


- Чете езотерична литература.

- Сваля шапка пред таланта на Вививан Уестууд. В персоналния й чарт за гениални дизайнери се нареждат още McQueen, Dolce & Gabbana и Мира Бъчварова. Не долюбва Cavalli.

източник: hotnews.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати