Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Неделя
Дек 15
Начало arrow София arrow Митинг, мотошествие и мач объркват трафика в София

Митинг, мотошествие и мач объркват трафика в София

  Print E-mail
2011-03-26 07:23:09
източник: dnes.bg

Временни забрани в организацията на движение в София се въвеждат заради предстоящите днес протест на БСП, мотошествие и мач, съобщиха от Столичната община.

Заради откриването на мотосезон 2011 от 7.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на превозни средства по локалното платно на Околовръстния път между пътен възел "Бояна" и НИМ, както и на пл. "Св. Ал. Невски".

Паркирането и престоят в тези участъци са забранени.

От 7.30 до 12.00 ч. се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по ул. "Оборище" между бул."В. Левски" и ул. "Г.С.Раковски"; ул. "11-ти август" между ул. "Московска" и пл. "Св.Ал. Невски"; ул. "15-ти ноември" между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св.Ал.Невски" и по ул. "Дунав" между "Московска" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 12.00 до 18.00 ч. е забранено влизането на превозни средства в двете посоки по южното пътно платно на Околовръстния път между бул. "Братя  Бъкстон" и бул. "България".

Забрани за престой и паркиране се въвеждат заради мача България – Швейцария, който е от 18.45  ч. на Националния стадион. 

От 8.00 до 22.00 ч. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. "Ген. Гурко" между бул. "В. Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", на моста пред Националния стадион и по алеите около него. 

Възможно е от 15.30 до 22.00 ч. по преценка на ръководството на СДВР да се забрани влизането на превозни средства в двете посоки по ул. "Ген. Гурко" между бул. "В. Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх", по бул. "Др. Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов".

Изключение ще има за автобусите на градския транспорт.

Заради протестния митинг, организиран от БСП под под мотото "Червен картон за управляващите", от 7.00 ч. се забранява престоят и паркирането на превозни средства в крайната дясна лента на бул. "Тодор Александров" между бул. "Хр. Ботев" и ул. "Лавеле" в посока бул. "Хр.Ботев", на паркинга на пл. "Княз Александър Първи", на паркинга на пл. "Атанас Буров", на паркинга на ул. "Княз Александър Първи" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Московска". 

Забрана за паркиране има и по южното пътно платно на бул. "Кн. Ал. Дондуков" между ул. "Сердика" и бул. "В. Левски", на  централното пътно платно на бул. "Македония" между пл. "Руски паметник" и пл. "Македония" извън зоната на трамвайните спирки.

От 8.00 ч. до приключването на митинга се забранява влизането на превозни средства по бул. "Цар Освободител" между пл. "Независимост" и ул. "Г. С. Раковски", по ул. "Княз Александър I" между ул. "Съборна" и пл. "Княз Александър I", по ул. "Дякон Игнатий" между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител", ул. "Аксаков" между ул. "Г. Бенковски" и ул. "Дякон Игнатий", ул. "Г. Бенковски" между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител", ул. "Леге" между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров".

Протестният митинг трябва да е извън охраняемата зона на Президентството и Народно събрание.
  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория София
  Новини  Източник: Маркет линксИзследване на "Маркет линкс", поръчано от "Оффнюз" показва, че София изглежда е готова за промяна на управленския модел. Най-значимите ...
  Новини Въздухът в София отново е опасно мръсен, показват сензорите на airtube.info. От общината твърдят, че по-високите стойности на фини прахови частици в атмосферния въздух се дължат на липсата на вятър, ...
  Новини Нова наредба за обществения ред ще регулира шума в София. Очаква се текстът да бъде гласуван до края на месеца от Столичния общински съвет. С наредбата се забраняват шумните строително-монтажни ...
  Новини "7 милиона лева за един гьол." По този начин столичният общински съветник от РБ и активист Иво Божков коментира ремонта на емблематичния булевард "Княз А. Дондуков".В ...
  Новини Тазгодишните ремонти в София вече събират негативни коментари от столичани. В последните дни излязоха наяве нови скандални детайли от работата в центъра. Повече от три месеца, след като от Столичната ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  За кого ще гласувате на евроизборите?