19 Април 2024 г. Петък

Вито е мъж, вече съм сигурен!

2010-07-15 10:24:12
Андрей от "Островът на изкушението": Вито е мъж, вече съм сигурен! И вдига рейтингът си с личното си оръжие. Истинските мъже изневеряват. Евала за младежкият дух.

От Нова ТВ не коментират последните изяви на водещия на "Островът на изкушението", но ние потърсихме за коментар най-известният мачо от риалити предаването. Той е много широко скроен и лично познава Вито. Вижте какво сподели Андрей Едрев за Blife:

Здравей, Андрей! Как си?

 - Благодаря добре, в отлична форма и здраве.

Когато ти участваше в "Островът на изкушението" с половинката ти имахте трудни моменти. Предполагам, че вече си видял видеото, в което Вито бе хванат в изневяра.  Как би го коментирал?

Да видях го днес, пратиха ми го в скайп. Вчера видях снимки в някакъв вестник. Да устоиш на изкушението на красива жена не е лесна работа. Малцина го можем.

Дон Вито е мъж, вече съм сигурен. Няма хора които не изневеряват, освен тези в колониите за прокажени. Просто там са принудени. Приятелството и брака се тестват в такива моменти. Всеки от участниците ще се замисли.......струвало ли си е, на кой какво му е донесло и живота продължава. Заедно или поотделно. Искал е Донът да го направи - направил го е. Може и жена му да му е изневерявала, но той просто да не я е хванал, хехехехех! На Островът на няколко пъти му казах: Вито, аз не съм ти и Кики не е жена ти.

Какво си мислеше, когато тогава за водещият - Витомир Саръиванов, който те осъждаше?


- Мисля, че там ясно дадох да се разбере, че аз съм такъв какъвто съм. Хората които ме съдят са същите, но просто нямат моята смелост. Крият се, залъгват се, но един ден става ясно за всички. Още по-малко са хората които приемат истината, тя не е за всеки. Повечето от създателите на "Островът" се кълняха с двете ръце, че аз ще изневеря на Кики. Всички видяхме последната серия.

Все пак сте мъже. Влизаш ли му в положение?

- Да, разбира се. Дори му казвам добре дошъл в отбора на мъжете. Ако не изневеряваше, тогава щях да имам притеснения за ориентацията му.  Истинските мъже изневеряват.

Казах - истинските жени, дори и случайно да хванат мъжете си, не пращат BLife, да ги хване..."Очи като не виждат, сърце не страда".

Реално погледнато Вито се оказа изкушен. Е, не на остров, а в кола, но ако можеше днес ти да го попиташ нещо, какво би било то?

- Няма значение къде си изкушен - дали в кола, дали в дупка на пясъка! Хубава жена с познания в областа на древното изкуство "Фелацио" би изкушила и най-коравия мъж.

Евала за младежкият дух, Вито. Аз отдавна не го правя в коли, трябва да има легло, баня и т.н.Не, че не е възможно да се случи на плажа, хехехехехе! Защо в колата, Вито ? 

Според теб това ще се отрази на рейтинга му ?

- В абсурдната държава България твърде е възможно да вдигне рейтинга на Вито. Което не е лошо. Черният PR продава в България.

Вито няма цици, затова се налага да вади личното си оръжие, за да докаже на себе си и на света, че все още е мъж.

 

източник: blife.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати