26 Април 2024 г. Петък

Диляна Попова като Алиса в Страната на киното и модата

2011-03-13 12:21:38
Сексапилната Диляна Поповасе изявява като Алиса в Страната на киното и модата

Сексапилната Диляна Попова изпива мъжете само със страстния си поглед

Приказната красавица е топ модел и актриса едновременно. Най-интересното е, че се справя и с двете неща перфектно. Съчетава ги без никакви проблеми, защото тези занимания й харесват.

Обича да влиза в ролята на едноименната приказна героиня от “Алиса в страната на чудесата”, пишат и от bliasak.bg. Прави го с най-голямо удоволствие, дефилирайки на сцената, по време на рождения ден на софийския мол Serdika. Заедно с Диляна в ролята на герои от приказката бяха Любен Дилов-син и Мария Силвестър, облечени в заешки костюми.

Диляна Попова като Алиса в Страната на киното и модата

Между другото, топ моделът сподели пред гостите на мола, че за собствените си дизайнерски творения се вдъхновява от абсолютно всичко. Поради тази причина тя действително обмисля да сътвори дрехи в духа на “Алиса в страната на чудесата”.

Но чаровната Диляна Попованапоследък нашумя освен с перфектното си и съблазнително тяло на модния подиум, а и с участието си в киното.

Синеоката красавица е главната героиня в Love.net, един от най-очакваните български филми. Предстои му премиера, а местата в кинозалите ще са претъпкани. Ще има желаещи и да са правостоящи, което го казваме не на шега, въпреки че старта на лентата е на 1 април.

Всички изгарят от желание да се сдобият с билет за прожекцията.

Защо ли?

Излишен въпрос! Филмът е изпълнен със сексуални сцени,  като в повечето от тях главната героиня е самият секссимвол Диляна Попова.

Затова покрай премиерата охраната ще бъде засилена около касите. Ще има “бой и скубанйе” на мъже, както казва Краси Радков, за да се вредят за билети.

Филмът ще бъде по-касов дори и от “Мисия Лондон”, предвиждат запознати, защото в него участва ослепителната Диляна Попова.

източник: kliuki.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати