25 Април 2024 г. Четвъртък

България натурално

2011-02-28 18:06:15

Не вярвайте на циркаджиите-политици. Нито един от действащите политици в България не е читав. Всчики те са комисионери, които заработват чрез унищожението на България. Те са контролирани директно и индиректно от външни сили. Няма изключение от правилото. По долу ще раберете защо. Сега съсипват вече ненужното СДС. Електоратът му явно се цели да бъде разпределен между Иван Костов ( агент на ГРУ ) и Яне Янев - идиота ( агент на МИ-5). Тоя последния явно има за цел съвсем да комплексира и унижи българската нация, която е с 1300 години история.
Истината е, че ако се спираха парите за злоупотреби, абсолютно всички държави в ЕС би трябвало да са със спрени такива. Другаде е заровено кучето. Там където е и обяснението защо банките в България дават 7-8% по депозитите, след като могат да заемат на 2% от централните банки. Истината е, че има решение България да изчезне от политическата сцена до 15 години и затова се налага режим на унищожение. За унищожаването е наложена система на самоунищожение като се използва алчността и наивността на масите и техните лидери. Целта е, не само унищожението на суверенитета на страната, но и унищожение на етноса и културата на българите, така че да няма връщане назад. Много от нашите лидери са вербувани за тази кауза, а други са зависими от тези които са вербувани. Тази линия е напълно подкрепаяна отвън. Лъжа е, че ЕС или който и да било отвън се стреми да премахне корупцията. Точно обратното - те я промотират, като създават естествена среда тя да вирее и като разрушават естествените механизми на държавата да се бори с тези ракови образувания. Участието на различни чужди разузнавателни управления и служби за сигурност в разрушаването на Българската държава, чрез петите си колони е очевидна. В тази роля най-активни са руското и американското разузнавания, но очевидно те си кооперират с турското, английското и израелски разузнавания. На практика всички по-високи слоеве на обществото са инфилтрирани с техни агенти. Повечето водещи политици, бизнесмени, журналисти и общественици са или агенти, или зависими финансово от централите на чуждите разузнавания работещи в България. Целта е не само да се унищожи Българската Държава, но и да се унищожи българския етнос като младите бъдат прогонени от държавата. За тази цел се налагат няколко политики - на демографски срив, ниски доходи, тотална социална несправедливост, унищожение на обществените услуги и инфраструктура и беззаконие съпътсвано с облегчена имиграция. Особенно важна е ролята на медиите ( 90% от медиите са с чужди собственици )- те трябва да насаждат на българите чувството на обреченост, безнадежност, малоценност и нихилизъм. Как ще обясните иначе парадокса, че по телевизиите непрекъснато дават престъпници и парадират с беззаконието което цари без който и да било да прави каквото и да било?
Истината, е че беззаконито в правозащитната система е поддържано от външните сили, и те го използват като претекст за колективно наказване и нарочване на България като една безнадежна и второстепенна страна. Защо ЕС не посочи и не ограничи достъпа на политици и магистрати, които очевидно за целия български народ са натрупали средства далеч надхвърлящи официалните им доходи, а спира парите на фермери и предприемачи, обричайки ги на фалит? Те не само, че не ги нарочват, но и ги канят в различните структури на общността, като по този начин ги легитимират пред обществото, което въобще не ги желае ( повечето българи не одобряват нито един от действащите политически лидери, а на нови не се дава път).
Естествената защита на всяка държава срещу явленията на корупция, злоупотреби и предаване на националните интереси са службите за сигурност.
В България тези служби бяха унищожени през 1990 от официлния представител на петата колона на КГБ/ГРУ в България - Андрей Луканов, с одобрението и поддръжката на Запада. Нещо повече, под претекста че са доносници ( всъщност съвсем малка част от агентите и сътрудниците на ДС са се занимавали с доносничество ) бяха нарочени, изнудвани ( от бившите им началници, част от които преминали на служба на чужди разузнавания ) и колективно зклеймявани всички тези които са се борили и биха се борили срещу корупцията, чужди агенти и държавни злоупотреби. В обикновените българи бе насадено чувството, че службите за сигурност са проводник на всичко зло в България. Всъщност истината е, че част от началниците на службите за сигурност бяха вербувани от чужди разузнавания и служат на тях, като изпозват контролираните от тях агенти. Това е причината, за наличието на толкова много агенти на бившата ДС по върховете на властта и бизнеса. Двойната игра с промотирането на бивши агенти на ДС и едновременното им обществено заклеймяване цели колективното им контролиране и едновременно с това тяхната липса на легитимност пред обществото. Всичко това е жестока, но много ефективна система. Система, която използва деструктивните сили в обществото, за собственото му унищожение. Система, която се самоиздържа, и дори носи печалба на създателите си.
За огромната част от българите, това е скрито. Те живечт в измислен замък където някакви корумпирани политици и бандите ги експлоатират и ограбват, въпреки неимоверните усилия на добрите чичковци отвън да им пречат. В измисления замък на народа, има добри и лоши партии, има добри и лоши чужди сили. В измисления замък на българите всичко е черно бяло или просто черно. За съжаление истината е доста по-различна и пъстра.
Унищожаването на България и българскикия етнос не може да стане без да се унищожи икономическата база на населението. Тук се впрегнаха усилията на петата колона и техните външни ментори. Индустрията беше унищожена чрез безстопанственост, липса на финансиране и източване външно и вътрешно. Земеделието и животновъдството бяха фрагментирани , структурите разрушени и лишени от финансиране. Социалните системи ( най-вече образование и здравеопазване ) бяха разбити, фрагментирани, недофинансирани и без стандарти. Почти всички икономически структури бяха разбити и маргинализирани, начело с научните институти, които са превърнати на практика на архаични инкубатори на нископлатени чиновници. От водеща страна в развитието на нови технологии, България е превърната в изостанала дори в тяхното прилагане. През последните 3-4 години се започна унищожението на енергетиката, която дотогава беше недокосната ( с изключени на постоянното декапитализиране от страна на предимно контролирани от руската пета колона структури). Затварянето на блоковете в Козлодуй, продажбата на ЕРП-та, налагането на сурови ограничения на парниковите газове и навлизането на т.н. възобновяеми източници ще унищожат и последния действащ сектор на икономиката.
Илюзията, че нещата не са толкова зле през последните години бе поддържана от притока на спекулативен капитал. Този капитал беше насочван в бързооборотни сектори като строителство и туризъм. Малко са инвестициите в индустрията, а изключение тези в развитие на нови технологии.
С капиталовата свтовна криза и спирането на притока на инвестициии България е изправена пред справяне с проблемите натрупвани през последните 20 години. Този икономически катаклизъм се усилва с нелогичните от икономическа гледна точка действия на чужди банки действащи в България, които активно декапитализират българската икономика, която и без това страда от липса на капитал в момента.
Икономическия срив, който ни чака ще прогони още стотици хиляди, предимно млади хора, завинаги.
Очевидно България се движи към своята Глогота, а огромното мнозинство българи дори не разбират какво е станало с тях до сега. Оскотели и маргинализирани те стават лесна плячка за всички външни и вътрешни лешояди.

източник: Internet

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати