Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Неделя
Фев 17
Начало arrow Политика arrow Борисов слага черния шлифер, силен е по време на хаос!

Борисов слага черния шлифер, силен е по време на хаос!

  Print E-mail
2011-02-11 07:58:46
източник: dnes.bg

Отцепникът от РЗС Тодор Великов потвърди, че е разговарял с премиера Бойко Борисов, но отказа да уточни дали му е предоставил данни за готвен взрив пред в. "Галерия".

"Разговорът между мен и премиера беше съвсем приятелски и аз го информирах за това, което се е случило през 2009 г., по време на предизборната кампания", заяви пред bTV независимият депутат.

В четвъртък Борисов коментира, е очаквал подобни действия, след като е бил предупреден от депутати, че има хора, които се канят да "събират обществено внимание".

Великов разказа, че е споделил с премиера разговор с лидера на РЗС Яне Янев от Стара Загора. 

"Тогава се сетих за това и го споделих на Бойко Борисов. Казах му да внимава с този човек, ако трябва да сложи охрана, защото всичко е възможно и всичко може да се очаква", разказа Великов.

"Нека Борисов да ме разстреля, ако трябва, но аз ще продължа да говоря". Той може да предизвика някой психопат да стреля по него, може да очаквам всичко от тези хора", призна Великов.

От своя страна лидерът на РЗС определи твърденията на Великов като абсолютна лъжа и заяви, че клеветниците трябва да докажат тази лъжа.

"Аз срещу Великов съм завел две дела, това ще е третото с много тежки последици""">"Звездата на Борисов изгря, когато той като секретар изнасяше труповете на своите довчерашни приятели от СИК. Моята теория е, че премиерът е силен по време на хаос. Силен е когато има показни убийства и взривове.

Очаквам в скоро време той да сложи черния шлифер, да ходи по улиците и да вдига белите чаршафи на труповете. Това му е силата на Борисов. Той видя, че не може да борави с европейски средства. Политическият хаос се създава от тези, които не вдигат химикалка, а бухалка".

Според него взривът бил организиран от "един нереализиран кандидат фюрер и един бивш и, може би, настоящ рекетьор".

"Приемам хвърлената ръкавица и казвам – да, РЗС ще свали това управление от власт. Всичко, което е необходимо ще бъде показано, за да разберат българските избиратели, да направят сравнение", отсече Яне Янев и се закани да съди Бойко Борисов. 

"Нека пред съда Борисов да обясни, след като е знаел, че сме атентатори, защо не е предотвратил този опит за убийство, защото при взрива пред вестник "Галерия" можеше да бъде убит човек", апелира лидерът на РЗС.

"Ще разберете в скоро време", каза Янев в отговор на въпрос за какво ще заведе дело срещу министър-председателя.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Политика
  Новини "Има достатъчно основания да се смята, че има акт на корупция." Това заяви пред Нова телевизия Александър Симов от БСП.Той подчерта, че няма как записът да бъде манипулиран ...
  Новини ГЕРБ са в паника, така че твърдят неистини и глупости. Те са уплашени и усещат, че концертът свършва и си отиват. Това заяви пред bTV заместник-председателят на ПГ на БСП Христо Проданов по ...
  Новини "На мен лампи ми светят винаги, режисьор съм и се занимавам с всичко. Интересува ме мръсотията и ми се налага да се занимавам с нея като човек". Това заяви пред bTV министърът на културата ...
  Новини Конкурсът по избор на изтребители беше опорочен. Това заяви президентът Румен Радев след тържествения водосвет за Богоявление пред Паметника на незнайния воин."Настоявах да се спази процедурата ...
  Новини Европредседателството, както и добрата икономическа конюнктура по света са създали предпоставки за една добра политическа година, но въпреки това есенният политически сезон у нас беше маркиран ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как преценявате Кабинетът Борисов 3?