28 Март 2024 г. Четвъртък

Борисов слага черния шлифер, силен е по време на хаос!

2011-02-11 07:58:46

Отцепникът от РЗС Тодор Великов потвърди, че е разговарял с премиера Бойко Борисов, но отказа да уточни дали му е предоставил данни за готвен взрив пред в. "Галерия".

"Разговорът между мен и премиера беше съвсем приятелски и аз го информирах за това, което се е случило през 2009 г., по време на предизборната кампания", заяви пред bTV независимият депутат.

В четвъртък Борисов коментира, е очаквал подобни действия, след като е бил предупреден от депутати, че има хора, които се канят да "събират обществено внимание".

Великов разказа, че е споделил с премиера разговор с лидера на РЗС Яне Янев от Стара Загора. 

"Тогава се сетих за това и го споделих на Бойко Борисов. Казах му да внимава с този човек, ако трябва да сложи охрана, защото всичко е възможно и всичко може да се очаква", разказа Великов.

"Нека Борисов да ме разстреля, ако трябва, но аз ще продължа да говоря". Той може да предизвика някой психопат да стреля по него, може да очаквам всичко от тези хора", призна Великов.

От своя страна лидерът на РЗС определи твърденията на Великов като абсолютна лъжа и заяви, че клеветниците трябва да докажат тази лъжа.

"Аз срещу Великов съм завел две дела, това ще е третото с много тежки последици""">"Звездата на Борисов изгря, когато той като секретар изнасяше труповете на своите довчерашни приятели от СИК. Моята теория е, че премиерът е силен по време на хаос. Силен е когато има показни убийства и взривове.

Очаквам в скоро време той да сложи черния шлифер, да ходи по улиците и да вдига белите чаршафи на труповете. Това му е силата на Борисов. Той видя, че не може да борави с европейски средства. Политическият хаос се създава от тези, които не вдигат химикалка, а бухалка".

Според него взривът бил организиран от "един нереализиран кандидат фюрер и един бивш и, може би, настоящ рекетьор".

"Приемам хвърлената ръкавица и казвам – да, РЗС ще свали това управление от власт. Всичко, което е необходимо ще бъде показано, за да разберат българските избиратели, да направят сравнение", отсече Яне Янев и се закани да съди Бойко Борисов. 

"Нека пред съда Борисов да обясни, след като е знаел, че сме атентатори, защо не е предотвратил този опит за убийство, защото при взрива пред вестник "Галерия" можеше да бъде убит човек", апелира лидерът на РЗС.

"Ще разберете в скоро време", каза Янев в отговор на въпрос за какво ще заведе дело срещу министър-председателя.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати