29 Март 2024 г. Петък

Звездите по света и у нас в светския коктейл на 2010-а

2011-01-02 18:26:42

Ексцентрични и скандални, звездите по света и у нас през изминалата година не ни оставиха да скучаем. Традиционно в светския коктейл през 2010 г. те забъркаха сватби, разводи, бебета, изневери, любов, мъст, алкохол, наркотици и други стимуланти.

В средата на ноември цял свят се развълнува, когато от Лондон принц Уилям обяви, че с дългогодишната си приятелка Кейт Мидълтън ще се женят тази година. Годежът им беше обявен официално, а мало и голямо потръпна, като разбра, че британският принц Уилям дал на бъдещата си съпруга годежния пръстен със сапфир на покойната си майка Лейди Даяна. Така че всички тръпнат в очакване на кралската сватба в Лондон на 29 април 2011 г. 

За едни сватба, за други – брадва. Звездата от сериала "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория подаде молба за развод заради изневяра на съпруга й – баскетболиста Тони Паркър. След 7-годишна връзка двамата разтуриха семейното гнездо, след като актрисата научила, че любимият й кръшка. Ева открила в телефона на съпруга си стотици текстови съобщения, изпратени от друга жена. И така три години след като се врекоха във вярност на бляскава церемония във френски замък, се стигна до раздялата на звездната двойка. 

И докато някои се терзаят от любов, други се чудят как да скандализират публиката. Лейди Гага лъсна „по пастърма” на сцената. Ексцентричната певица избра да се появи с рокля от истинско месо на церемонията за музикалните награди на MTV. Създателят на тоалета разкри, че е използвал почти 23 кг месо, което е трябвало непрекъснато да се охлажда. Оказа се, че фешън пастърмата ще бъде изсушена и запазена за историята. 

Дали заради стреса или просто от скука, звездите често имат проблеми с наркотиците или алкохола. 2010 беше тежка за актрисата Линдзи Лоън, чиято кариера пострада, след като през 2007 г. беше обвинена в шофиране в пияно състояние и притежание на кокаин.

Миналата година Лоън беше три пъти на рехабилитация. След като наруши пробацията си по случая от 2007 г., Лоън прекара две седмици в затвора, след което изкара 22 дни от тримесечен курс за рехабилитация. Отново на свобода, тя трябваше да се подлага на тестове за наркотици два пъти седмично.

„Смелото сърце” Мел Гибсън също има проблеми с правосъдието. Полицията проверява дали холивудският актьор е използвал физическо насилие срещу бившата си приятелка Оксана Григориева. Рускинята пусна по медиите аудиозапис, в който Мел я обижда и заплашва, а за капак даде на разследващите своя снимка, на която се виждат избитите й зъби. 
 
Актьорът на свой ред впрегна адвокатите си да доказват, че бившата му го изнудва. Двамата водят съдебна битка и за попечителството над дъщеричката им Лусия. Явно от нерви актьорът потроши при катастрофа спортното си „Мазерати“, но слава богу се отърва невредим. 

Британският певец Джордж Майкъл пък отнесе два месеца затвор заради това, че се метнал на колата, след като пафнал канабис и се натресъл във фотографски магазин.  

Драми разтърсват светските особи и у нас. Родните футболисти не блестяха много по терените, но за сметка на това бяха значително по-добри в оформянето на любовни триъгълници.

Нападателят на националния отбор Валери Божинов и плеймейтката Николета Лозанова сензационно признаха, че са крили връзката си близо една година. Това доста разгневи майката на сина на футболиста – фолкпевицата Алисия, която се изповяда в светските списания, че е научила последна за аферата.

Николета пък не пропускаше да я подразни със снимки и изказвания, за да афишира връзката си с футболиста на "Парма". До последно футболистът отричал да има връзка с плеймейтката, но истината лъснала, след като Алисия видяла sms-и, които Николета и Валери си разменяли. И така певицата си събрала багажа от апартамента на Валери в Парма, a в спалнята му веднага се настани Николета. Сега въпросът е докога знойната хубавица ще топли леглото му.

Колегата на Божинов Благой Георгиев също се оказа в центъра на мегаскандал с фолк привкус. Заради фолкпевицата Лияна Благо заряза бременна в осмия месец приятелката си Христина, която впоследствие роди момиченце.

След кратки, но бурни страсти футболистът и изпълнителката сложиха край на връзката си, а Благой се покая и се върна при Христина.

Освен в сложните междуличностни отношения футболистите ни традиционно се представиха добре и в дисциплината „нощни заведения+шофиране в пияно състояние“. Голаджията на “Левски” Гара Дембеле не остана по-назад и тръгна по отъпкания път на алкохола и жените.

Той беше спипан от катаджии пиян зад волана и прекара няколко часа в 7-о РПУ.  Нападателят се отдал на луд запой в Студентския град, който завърши в столично полицейско управление. При рутинна проверка на документите му Дембеле слязъл от колата и така се закандилкал, че ченгетата решили да го проверят за алкохол. Като духнал, дрегерът заковал 1,64 промила. Това принудило полицаите да го накарат да заключи колата и да го откарат в районното, където да поизтрезнее.

Въпросният полицейски участък в Студентския град явно се превръща в любимо място за пияни футболисти. Там досега са нощували Рабех и Лусио Вагнер (Левски), Маркиньос и Машадо (ЦСКА), Саша Антунович (Локо Сф).

Годината 2010 не страдаше и от липса на звездни отрочета. През август за пръв път проплака „министерското” бебе на Гергана и Соломон Паси. Малката Михаела носи името на сестрата близначка на майката.

Актрисата Александра Сърчаджиева пък роди дъщеричка на Иван Ласкин.  Двамата живеят заедно, без да са сключили брак. Дъщеричката му София е второ дете за Ласкин. От първата си жена той има дъщеря, която живее с майка си.

Малко преди Коледа Дони и Нети обявиха, че ще стават родители. В началото на април догодина двамата чакат бебе.  Противно на всички слухове за тях и брака им, те са заедно, обичат се и са толкова близки, че дори имат общ e-mail.

Измежду светските персони с любовния си живот ни занима и един политик. В разгара на гей скандала около него гласовитият борец срещу корупцията Яне Янев реши да се сгоди за младата Галя и официално поиска ръката на бъдещата юристка. Скептиците веднага заподозряха, че „love story”-то е за замазване на слуховете около сексуалната ориентация на лидера на РЗС. Неубедителната им целувка по устата пред обективите също не успя да убеди хората, че двамата са много влюбени. Янев обаче е обещал сватба догодина, така че ще стане ясно дали всичко е нагласено или става дума за изгаряща любов.

Българският музикален небосклон пък вече не е същият. Веселин Маринов или „потният месия“, както е известен из интернет форумите, зарадва органите на реда с незабравимия хит "Нашата полиция ни пази". Премиерата беше на празника на МВР, а представянето – повече от зрелищно - с полицейски коли и мотори, качени на сцената. А Веско както винаги се раздаваше до краен предел за публиката. „Истината днес е само тази - родната полиция ме пази“, изпя той.  Хулена и хвалена, за песента очевидно ще се говори още дълго.

Като стана дума за хитове, ъндърграунд творецът Гошо от Почивка записа уникална песен за Димитър Бербатов, която бързо се разпространи в интернет пространството. "Всеки го плюе, всеки го критикува, обаче пред Берба никой не струва!",  пее Гошо от Почивка. Култова реплика от песента е и „Бербато-о-о-ов беле-е-ежи, бе“. Явно нападателят на „Манчестър Юнайтед“ слуша и изпълнява, защото напоследък бележи доста. 

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати