25 Април 2024 г. Четвъртък

2011 – година на промени, но по-добра. Последна част

2011-01-01 19:21:08
Всички ние гледаме с надежда към бъдещето. Очакваме то да е по-добро и да реши всички проблеми, да изличи всичко, което ни тревожи, и да донесе здраве, щастие и късмет. След две години на криза и трудности нека си дадем надежда и вяра, че 2011 наистина ще е по-добра. И не е нужно да вярваме в планетите – много неща зависят от нас и от избора, който правим във всеки един момент. И ключът към Вселената е любов”… Нека тя да заживее в сърцето на всеки.

Козирог

Промените, които ви очакват през 2011, са свързани най-вече с домашни и семейни дела. Годината може да донесе изменение в жилищните условия, преместване или покупка на имот. Ако обаче ще се местите надалече, добре е да сте го планирали предварително, а сега и в бъдеще избягвайте всякакви спонтанни и необмислени действия, които се отнасят до имоти, дом и семейство. Ако на дневен ред е покупката на жилище, задължително се запознайте с него детайлно, с цялата съпътстваща документация, строителство, начин на изпълнение и т.н. Това ще ви помогне да избегнете подводни камъни.

През 2011 вие ще станете още по-отговорни, ако това изобщо е възможно да се каже за вас. Още в началото на годината вече ще сте наясно какво има да вършите и ще впрегнете за реализация на целите си систематични усилия. Може и да срещате препятствия по пътя си, но няма да има нещо, което да ви се опре, когато сте решени на постижения. Дори на моменти да не ви достигат сили или възможности, ще успявате да намирате заобиколни пътища. 

И така неусетно или дори не съвсем големите промени в живота ви изведнъж може да се окажат факт. Плутон в знака ви също го обещава на всички, но не за всеки по едно и също време и по еднакъв начин. Финансовото ви положение пък ще зависи от професионалните ви постижения и ако завоювате целите, поставени в началото на годината, може да получите нов пост, повишение, нов договор и изобщо – по-добре платен труд. Търпението е вашата силна страна и с последователност и упоритост ще се добирате до върховете.


Водолей

Суматоха, тичане напред-назад и контакти ви очакват през 2011. Нови запознанства, нови хора, обучение, преговори, пътувания, кореспонденция – всичко това ще изобилства и ще ви радва. Сериозно отношение изискват светогледът и вярата ви и е добре да се стремите към вътрешна хармония. В обкръжението ви пък може да се появят необикновени и оригинални хора. Общуването с тях ще ви носи вдъхновение и може да протича при необикновени обстоятелства. Може да се променят дори съседите ви или отношенията ви с тях да претърпят обрат.

Парите ще идват и ще си отиват. Може да се наложи да влагате в работа, обучение или преместване. На моменти може да имате усещането, че парите само изтичат, а запасите ви не се попълват, но няма да е така. Ще успеете да постигнете стабилност, но това ще ви коства малко пот на челото. Основното е да сте достатъчно внимателни и да не залагате на авантюри. Това ще ви помогне да избегнете излишни вълнения.

През годината може да ви се налага често да отсъствате от вкъщи. Независимо че със сърцето си ще сте при близките си, пътуванията в началото на годината, макар и не много успешни, може да се окажат неизбежни. Не е лоша обаче годината за пътувания, като изключим февруари и март. И макар че в обучението може да има някои изненади и неочаквани трудности, годината ще е добра за усвояване на практически знания. Не само бързо ще усвоявате информация, но и с лекота ще отсявате нужната. Затова пък придобитите знания ще ви служат вярно и ще ви трябват често.


Риби

Лична промяна, промяна във финансовата област и стремеж към финансова независимост, желание за по-свободно разпореждане с личните ви средства – това ви очаква най-вероятно през 2011, заедно с други важни неща, които не се случват на всеки. Например това, че планетата Нептун, която управлява знака ви, ще се завърне в него след 165 години. Събитието ще се случи на 4 април, когато Нептун ще направи първите си стъпки в знака Риби, а това за вас означава завръщане към самите себе си.

Периодът април-август за вас може да бъде белязан от грандиозни възможности и промени – както вътрешни, така и външни. Възможностите ви за развитие в това време може значително да нараснат, а интуицията ви ще заговори на висок глас. Изобщо 2011 ще е година на сериозни изменения и въпреки че всеки от вас по един или друг начин е преживял такива в отминалите 7 години, това далеч не означава, че няма да има и още. На преврат подлежи ценностната ви система, най-вече по отношение на материалните ресурси и някои други приоритети. 

Стабилност може да очаквате по въпроси, свързани с инвестиции, чужди пари и кредити, но и там не са изключени препятствия за преодоляване. През цялата година ще усещате ясно ситуациите, свързани с тези сфери, ще осъзнавате рисковете и ще взимате отговорни решения. Стабилност може да очаквате и в интимните отношения, стига да опитате и вие нещо ново, за да не загуби връзката ви от страстта си. А втората половина на годината ще е период на укрепване на постигнатото и за полезни връзки.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Наука и образование


Новини
Между 13-15 ученици ще са в клас, ако пандемията от коронавирус не затихне. Паралелките ще се разделят наполовина - едната група ще учи седмица дистанционно, после се сменят, каза в ...
Новини
Въведеното извънредно положение в страната затвори училищата поне до 29 март, а от днес за първи път стартира изцяло дистанционно обучение. Министърът на образованието Красимир Вълчев бе категоричен ...
Новини
МОН стартира електронна система на обучение още от понеделник.Това стана ясно по време на брифинг, на който Министерство на образованието и науката представи своя план как ще протичат у ...
Новини
Премиерът Бойко Борисов не вижда смисъл в дългите грипни ваканции, особено що се отнася до училищата. Той предлага грипната ваканция да не се удължава след сряд ...
Новини
Отлагат се организирани събития и училищни пътувания, съобщиха от Министерството на образованието.Като превантивна мярка от днес, 8 март и включително и след края на грипната ваканция се отла ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати