16 Април 2024 г. Вторник

2011 – година на промени, но по-добра. Трета част

2011-01-01 16:10:11
Всички ние гледаме с надежда към бъдещето. Очакваме то да е по-добро и да реши всички проблеми, да изличи всичко, което ни тревожи, и да донесе здраве, щастие и късмет. След две години на криза и трудности нека си дадем надежда и вяра, че 2011 наистина ще е по-добра. И не е нужно да вярваме в планетите – много неща зависят от нас и от избора, който правим във всеки един момент. И ключът към Вселената е любов”… Нека тя да заживее в сърцето на всеки.

Везни

2011 се очаква достатъчно стабилна за вас и стремежът ви ще е насочен към съхраняване на устойчивото положение, ще проявявате трудолюбие и отговорност. Сериозното ви отношение ще ви помага да постигате успехи в работата и ще ви гради стабилен авторитет. Отговорност, последователност и точност, както и упоритост в стремежите към целите ще са силните страни в поведението ви и точно благодарение на тези качества може да жънете успехи.

Годината за вас може да започне в семейния кръг. Това ще е време на обсъждане на планове и може да бъде взето решение за ремонт или за покупка на имот. То най-вероятно ще се реализира по-късно, отколкото ви се иска, но затова пък ще е успешно. Все повече ви вълнува и начинът, по който постъпвате, и обмисляте всички възможни решения. Тази година може да се окаже изтощителна за вас, но ще донесе и положителни промени, от които да се възползвате. Сатурн ще препятства някои нови начинания, но обмислените стратегии ще се получават доста добре.

Сатурн продължава да присъства в живота ви, а под тази планета на съдбата някои от вас ще се променят дотолкова, че да станат неузнаваеми дори за близките си. Може би и сами усещате, че ставате по-сериозни, организирани и отговорни. Практически във всички жизнени сфери, в които се изправяте пред избор, сте способни да взимате практични и разумни решения, без да разчитате на късмета. Промените, които може да ви донесе годината, са свързани с личните ви отношения. Ще се появи повече стремеж към свобода, но и към повече романтика.


Скорпион

2011 за вас е година на подготовка за глобални промени в делови и личен план. Сега преди всичко е необходимо да натрупате малко опит, да укрепите организма си и отношенията си с близките. Времето ще е с вас в делата, свързани с ремонти, внедряване на изобретения в практиката, в оздравителни процедури, спорт, кино, фото или видео. Обучението ще ви се удава повече в първата половина на годината, а в самия й край ще се открият прекрасни възможности за сключване на дългосрочни договори и придвижване на глобални проекти.

Работа безспорно ви чака много, но тя ще ви носи не само морално, но и финансово удовлетворение. Добре е да се заемете със себе си, с външния си вид, фигурата, да направите някои процедури. Вътрешният ви свят също изисква специално внимание и не бива да зацикляте върху емоционални проблеми, а да ги разрешавате в момента, в който възникнат. В уединение пък ще расте способността ви да се мобилизирате. 

Основната ви задача през годината е бързо да се приспособявате към променящите се условия. Може да се изяснят и много събития от вашето минало. Ще са ви ясни мотивите на хората, но и по-лесно ще прозирате причините и на своите неуспехи, и на действията, които ви водят към постижения. Тайният живот е главна грижа на някои от вас, а може би той зависи от чужди тайни. Това обаче може да е свързано с професионалните ви задължения, както и с лични отношения. Изобщо, на вас може да се разчита като верен пазител на чужди тайни, стига това да не ви струва прекалено скъпо.


Стрелец

2011 за вас може да е превратна по отношение на чувствата ви. Някои ще ги насочват към творчество и предприемачество, а други може да срещнат истинска любов. Промени може да има и в професионалната сфера. Те може да са свързани с приключване на дългосрочни проекти и необходимостта да се започне нещо ново. Талантите ви ще избликнат като фонтан, а няма да са рядкост и развлеченията. Разбира се, че може да се влюбите, което впрочем се отнася и до ангажираните, но те най-добре да отделят повече внимание на хората, които са до тях. 

Първоначалните източници на доходи ще се заменят с нови, които обаче ще имат нужда от време, за да наберат сили. Ще ви се наложи да подписвате маса документи и да уговаряте много условия и точно затова някои от вас може да се почувстват несигурни. Все пак плановете ви ще бъдат по-ясни и практични, ще се замисляте често за бъдещето и ще нищите нещата в подробности. Точно затова реализацията ви ще бъде успешна и лесна, но само ако сте последователни и не бързате.

Сериозно отношение ще изискват екипната работа и приятелите. Приятелските връзки ще крепнат, както и отношенията ви в екип. Някои от приятелите ви може да си отидат от живота ви, но ще останат най-верните и проверените. И така, със сигурност ще им върви на тези, които знаят що е търпение, внимание и действат само на сигурно. Така и финансовата ситуация ще се подобрява. Колкото до кариерата, там може да има някои трудности на ниво взаимно разбирателство, но през втората половина на годината всичко ще се нареди.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Наука и образование


Новини
Между 13-15 ученици ще са в клас, ако пандемията от коронавирус не затихне. Паралелките ще се разделят наполовина - едната група ще учи седмица дистанционно, после се сменят, каза в ...
Новини
Въведеното извънредно положение в страната затвори училищата поне до 29 март, а от днес за първи път стартира изцяло дистанционно обучение. Министърът на образованието Красимир Вълчев бе категоричен ...
Новини
МОН стартира електронна система на обучение още от понеделник.Това стана ясно по време на брифинг, на който Министерство на образованието и науката представи своя план как ще протичат у ...
Новини
Премиерът Бойко Борисов не вижда смисъл в дългите грипни ваканции, особено що се отнася до училищата. Той предлага грипната ваканция да не се удължава след сряд ...
Новини
Отлагат се организирани събития и училищни пътувания, съобщиха от Министерството на образованието.Като превантивна мярка от днес, 8 март и включително и след края на грипната ваканция се отла ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати