27 Април 2024 г. Събота

2011 – година на промени, но по-добра. Втора част

2011-01-01 14:33:11

Всички ние гледаме с надежда към бъдещето. Очакваме то да е по-добро и да реши всички проблеми, да изличи всичко, което ни тревожи, и да донесе здраве, щастие и късмет. След две години на криза и трудности нека си дадем надежда и вяра, че 2011 наистина ще е по-добра. И не е нужно да вярваме в планетите – много неща зависят от нас и от избора, който правим във всеки един момент. И ключът към Вселената е любов”… Нека тя да заживее в сърцето на всеки. 
 

Рак

2011 за вас може да е важна. Тя може да донесе смяна на статуса ви, социалното положение, нова роля в обществото и постигане на важни цели. Сериозно отношение ще изискват дом, семейство и родители и в много случаи ще ви ръководи чувството на дълг. Преди обаче да се осъществи силното желание на някои от вас да оправят веднъж завинаги личния си живот, ще се наложи да завършите някои предишни етапи. Важните договори трябва да се подпишат, ангажиментите – да се изпълнят, и тогава през март може да ви бъде предоставен избор къде да живеете и да работите. 

И така, през 2011 вие ще попаднете във водовъртежа на големи преобразувания в живота си, а творците на промените ще сте самите вие. Това обаче ще е време на ученичество. Ще ви идват мисли за усъвършенстване на знанията, повишаване на квалификацията, усвояване на нови умения. И всичко, за което се захванете в тази връзка, ще е успешно. Очакват ви и пътешествия и общуване с хора от далече. Това също може да е познавателен процес, а новите знания ще ви навеждат на мисли и ще ви помагат да избистрите някоя нова идея, която да стане двигател на позитивни промени.

Пред вас може да се разкрият нови и оригинални цели и задачи. Не е изключено приоритетите ви да се променят, някои от предишните ви цели да се окажат отживели времето си, а в преследването на новите ще сте пълни с ентусиазъм. Такива крачки ще са по-вероятни през първата половина на годината. За този период са вероятни успехи в кариерата, а някои от вас може да станат и по-известни.


Лъв

2011 изглежда добра за вас и макар че началото може да е свързано с известна неопределеност в плановете, през февруари нещата ще придобият обичайния за вас размах, енергия и конкретност. 2011 може да стане година на късмет, на голям скок в развитието, търсене на идеали и усъвършенстване. Успешни може да са пътешествия, контакти с чужденци и юридически въпроси. Удоволствие ще получавате от книги, културни мероприятия и развлечения, очакват ви и щастливи пътувания далеч от дома. 

Сериозно отношение ще изисква близкото ви обкръжение, бъдете внимателни и при сключване на договори. И така, годината може да увеличи влечението ви към нови знания и обучение. Не е изключена коренна промяна във вашия светоглед, която да е свързана с необичайни обстоятелства. Това обаче е отлична година за разширяване на кръгозора, за повече пътешествия, особено на места, където никога преди не сте били. Особено благоприятна за пътешествия е първата половина на годината, с изключение на февруари и март.

Успех обаче ви очаква не само в обучението, но и в различни изследвания и научна работа и можете да направите важно откритие. Обичайното ви всекидневно обкръжение едва ли ще се промени, но вие ще установите, че поведението на другите става все по-прозрачно за вас. Няма да сте настроени за много общуване и празни приказки през годината, по-скоро ще комуникирате по същество и ще използвате повече факти и информация, които наистина са ценни. И макар че може да се налага упорито да се трудите, осигурявайте си подобаваща почивка.


Дева

През 2011 г. повечето ви усилия ще са съсредоточени върху подобряването на финансовото ви положение. И нещата може да си вървят гладко и безоблачно, но да изникне неочаквана ситуация, която да изисква повече разходи. Не се отчайвайте – в средата на годината устойчивото ви придвижване напред ще се върне в релси, а началото на годината е отлично време да активирате личния си живот. Малко флирт и развлечения няма да са ви излишни, а на някоя сбирка може да срещнете искрен човек, който да е готов на сериозни отношения.

2011 за вас може да е и полет на творческа, а защо не и любовна активност, с финансовата подкрепа на важен за вас човек и стабилизиране на личните успехи. И докато през 2010 значителна част от вниманието ви се отклоняваше в битови въпроси, то през 2011 домът ви минава на по-заден план, изместен от такива важни неща като кариера, любов и финанси. Не си отказвайте обаче почивката и сигурността, които само домът и най-близките ви хора може да ви осигурят.

Няма да мине без личните ви усилия във финансов план. И макар че на моменти може да ви се струва, че хвърляте сили напразно и положението не мърда от мъртвата точка, то през юли най-накрая ще видите положителните промени и ще се почувствате по-сигурни. А така, докато решавате някой възникнал на пътя ви проблем, може да откриете стара грешка и да я поправите. Възможно е леко и последователно движение нагоре в доходите ви, но от вас се изискват последователни действия. Остава обаче задължително контролирането на доходи и разходи.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Наука и образование


Новини
Между 13-15 ученици ще са в клас, ако пандемията от коронавирус не затихне. Паралелките ще се разделят наполовина - едната група ще учи седмица дистанционно, после се сменят, каза в ...
Новини
Въведеното извънредно положение в страната затвори училищата поне до 29 март, а от днес за първи път стартира изцяло дистанционно обучение. Министърът на образованието Красимир Вълчев бе категоричен ...
Новини
МОН стартира електронна система на обучение още от понеделник.Това стана ясно по време на брифинг, на който Министерство на образованието и науката представи своя план как ще протичат у ...
Новини
Премиерът Бойко Борисов не вижда смисъл в дългите грипни ваканции, особено що се отнася до училищата. Той предлага грипната ваканция да не се удължава след сряд ...
Новини
Отлагат се организирани събития и училищни пътувания, съобщиха от Министерството на образованието.Като превантивна мярка от днес, 8 март и включително и след края на грипната ваканция се отла ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати