29 Март 2024 г. Петък

2011 – година на промени, но по-добра. Първа част

2011-01-01 14:37:35

Всички ние гледаме с надежда към бъдещето. Очакваме то да е по-добро и да реши всички проблеми, да изличи всичко, което ни тревожи, и да донесе здраве, щастие и късмет. След две години на криза и трудности нека си дадем надежда и вяра, че 2011 наистина ще е по-добра. И не е нужно да вярваме в планетите – много неща зависят от нас и от избора, който правим във всеки един момент. И ключът към Вселената е любов”… Нека тя да заживее в сърцето на всеки.


Овен

2011 за вас е година на промени и все към по-добро, но не без вашето участие и инициатива. Всичко, което ви е коствало много нерви и е спирало подема ви, остава в миналото. В живота ви ще се втурне Уран, който 7 години ще остане при вас и ще промени личността ви до неузнаваемост. Такъв е Уран – непредсказуем, ексцентричен, бунтарски и новаторски, и тези характеристики все по-често ще съпровождат и вашето поведение. Това събитие ще се случи на 12 март и родените в самото начало на знака може да очакват лична промяна. Или сбъдване на съкровено желание. Няма да има препятствия, които да ви се опрат през март и април.

Стремежът към свобода и независимост ще са ваши спътници и ще ви е трудно да се съобразявате с ограничения от всякакъв характер. Ще сте готови да въстанете срещу всичко, което ви поставя рамки, но се постарайте да не го правите прекалено агресивно. Ще нараснат вашата самоувереност и вътрешната ви сила. Настъпва време за действия, защото за вас започва нов цикъл. Само не прибързвайте и мислете, преди да действате.

Споменахме Уран, който задълго ще се застои при вас, но няма как да подминем Юпитер – този благодетел, който ще бъде в знака ви през първите пет месеца на годината. Той ще открива нови хоризонти за превземане, стремеж към нови знания и може да ви донесе желани придобивки. Практически през цялата година ще сте енергични и дейни. Ахилесовата пета на годината са взаимоотношенията с лични и делови партньори. Те ще са крайъгълният камък, който може да ви коства доста усилия и емоции.


Телец


И вие ще почувствате вкуса на промяната и все повече ще ви тегли към нея. Ще разглеждате нови и нови варианти за развитие, обучение, усъвършенстване. През 2011 ще сте по-предприемчиви, а през лятото може да ви споходи поразителен успех – през юни ще ви дойде на гости Юпитер, който ще постави началото на големи успехи. Дори да не успеете сега да реализирате някои от грандиозните си планове, през 2012 година ще имате достатъчно възможности.

И макар че през по-голямата част от годината вниманието ви ще е насочено към кариера и бизнес, някои домашни въпроси също ще си искат своето. А ако можете да съвместявате работа и семейство, юни може да се окаже вашият месец. В главата ви ще нахлуят нови идеи, а повече време на семейството ще отделяте през есента. Което пък може да се изрази в някой бурен ремонт и преустройство. Няма как да не ви се получат нещата, ако подбирате внимателно хората, на които да се доверите, особено ако това са майстори, които трябва да ви дойдат в къщата.

В началото на годината може да попаднете в ситуация на финансови стремежи. Собствените ви средства може да са разпределени по разни проекти, но да ви липсват финанси за някое ново дело. Пари ще се намерят, но може да ви отнеме известно време, преди да въздъхнете с облекчение. Ще се налага през 2011 упорито да се трудите и макар на моменти да имате усещането, че умората е ваш спътник, ще намирате нови сили в себе си. Редувайте труда с почивка и отделяйте достатъчно време да възстановявате силите си. 


Близнаци

2011 носи промени за всички, така че новите течения на живота няма да подминат и вас и дори може да настъпват бързо и решително. Най-хубавото е, че пред вас ще се разкрият нови възможности в партньорства и взаимоотношения, може да се присъедините към нов екип или да си намерите нови цели. Всички стари връзки и споразумения ще бъдат преразгледани, ще се разшири кръгът от хора около вас, а вие ще строите грандиозни планове за бъдещето. 

Годината ще е интересна, изпъстрена със събития, все значими за вас, а в живота ви може да се претворят планове и мечти. Бъдете внимателни и не прибързвайте в нищо. Сериозно отношение ще изискват любими хора и деца, които ще ви приземяват и ще ви връщат в реалността. Успехът ще долита при вас чрез приятели и екипна дейност и ако сте заети в сферата на информационни технологии, авиация, информация и новаторски дейности, можете да очаквате небивал успех.

Новите интереси ще валят като пролетен дъжд, може да си намерите и ново хоби. Такава смяна на интереси може да стане ваше всекидневие, ще се появят нови приятели и нов екип, което е вероятно най-вече за първата половина на годината. Някои от плановете ви ще са доста перспективни, но в много случаи прибързани и недообмислени докрай. Точно затова не бързайте с реализация на замисленото, анализирайте планове и идеи и едва след това пристъпвайте към претворяването им в живота. И макар че първата половина на годината ще изобилства от идеи, то плановете във втората половина може да се окажат по-практични.
 

Какво очаква останалите знаци, ще разберете малко по-късно.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Наука и образование


Новини
Между 13-15 ученици ще са в клас, ако пандемията от коронавирус не затихне. Паралелките ще се разделят наполовина - едната група ще учи седмица дистанционно, после се сменят, каза в ...
Новини
Въведеното извънредно положение в страната затвори училищата поне до 29 март, а от днес за първи път стартира изцяло дистанционно обучение. Министърът на образованието Красимир Вълчев бе категоричен ...
Новини
МОН стартира електронна система на обучение още от понеделник.Това стана ясно по време на брифинг, на който Министерство на образованието и науката представи своя план как ще протичат у ...
Новини
Премиерът Бойко Борисов не вижда смисъл в дългите грипни ваканции, особено що се отнася до училищата. Той предлага грипната ваканция да не се удължава след сряд ...
Новини
Отлагат се организирани събития и училищни пътувания, съобщиха от Министерството на образованието.Като превантивна мярка от днес, 8 март и включително и след края на грипната ваканция се отла ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати