26 Април 2024 г. Петък

Секс като за "Гинес"? Поне 15 часа

2011-01-14 22:24:56
Книгата за рекордите "Гинес" си има и раздел за секс, който прелива от смайващи постижения.

Книгата за рекордите "Гинес" си има и раздел за секс, който прелива от смайващи постижения. Те, разбира се, едва ли могат да бъдат опитани от всеки, но поне могат да бъдат прочетени от вески. Enjoy!

Най- дългият секс

Един лекар на име Vernom Coleman е човекът, успял да регистрира най- дълготрайния секс, познат офицално. И той е продължил 15 часа.

Най- дългата ерекция.

Рeкордът е направен от един японец на 16 години, и е 27 часа. Този рекорд се е състоял в Центъра по сексуални изследвания в Шанхай и е демонстрирал, че момчето е с ерекция по време на сън, по време на хранене и дори когато гледа анимационни филми. Без никакви медикаменти. Само хормони.

Най- дългото мастурбиране.

Центърът за секс и култура в Сан Франциско организирал през 2006 г. едно събитие, което привлякло няколко стотин онаниста. В крайна сметка са участвали 200 и рекордът е 6,5 часа за една жена и 8,5 часа за един мъж.

Най-голямата оргия

В коя държава са най-обсебени от секса? В Япония. И точно там е организирана най- голямата оргия. Не по- малко от 250 мъже и 250 жени са правили секс на едно и също място по едно и също време, за да влязат в Книгата на рекордите.

Най- много целувки за една минута

Френският студент Valentin Pasquier извършил рекорда по целуване с език на 12 ноември 2008. Той е успял да целуне 94 момичета за 60 секунди с 43 целувки повече от предишния рекорд. Техниката му е била да целува три момичета наведнъж, отделяйки по 2 секунди за това.

Най- много жени на един мъж

Порно-актьорът Jon Dough е преминал през 55 жени по време на сниките на един филм. Той е еякулирал шест пъти. Трябвало е да бъде със 101 дами, но след две седмици е решил проблема и с другите 46.

Най- много резкопчани сутиени

Първоначално рекордът е бил 20, но немецът Thomas Vogel е надминал тази бройка много лесно и е успял да разкопчае 56 сутиена за една минута с една ръка.

Най- продуктивният мъж

Мароканският султан Moulay Ismail Ibn Sharif  е имал харем от 500 жени. Това означава, че в продължение на година и половина той е бил с различна жена всяка нощ. В крайна сметка излиза, че в продължение на целия си живот той е направил 1 042 деца.

Най- много дефлорирани девственици


Преди три века , кралят на Тонго Fatafehi Paulah, е имал правото да бъде първият на всяка една девственица в областта. Дори когато е станал на 80 години, кралят продължавал да дефлорира поне 80 девственици на ден. И така, ако си направим една приблизителна сметка, излиза, че той е бил с 37.000 девственици.

Най- голям брой любовници

Основателят на Саудитска Арабия Ibn-Saud (1880-1953) до деня на смъртта си е имал дневно по три различни лябовници. Но невероятните цифри не спират до тук. Имайки предвид, че човекът е започнал сексуалния си живот на 12 годишна възраст в продължение на 62 години се събират някъде към 20.000 жени.

източник: bnews.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати