24 Април 2024 г. Сряда

Хороскоп: Какво ни готви 2011 година в любовта

2010-12-15 15:02:20
2011-а е годината на Венера. Тази забележителна планета на плодородието и красотата ще замени Слънцето - горещият управител на 2010-а година, и ще донесе със себе си женската енергия в областта на живота ни: благотворителността, изкуството исемейни ценности ще излязат на първи план. 

Любовта, красотата и жените - това са трите модни теми през 2011 година. Настройте се на тази вълна и задължително ще се окажете сред тези, на които ще им провърви в годината на Венера. 

Овен


Голяма част от Овените ще бъдат посетени от любовта. Не е задължително обаче това чувство да възникне към човек, с който ще се запознаете през 2011 година. Може би ще се доразвие минала любовна връзка, не е изключено и да ви обгърне пламъка на семейната любов - т.е. бракът ви ще бъде укрепен. 

Януари, краят на април и май е периодът, през който звездите ще ви обсипят с нови познанства или романтични увлечения. В края на годината или вече ще имате стабилна връзка, или ще останете със спомени за кратка, но красива любов. 

Телец 

През 2011-а година на Телците им предстои да направят доста неприятни открития: някои приятели ще свалят маските си и ще се окажат не толкова добре настроени, колкото сте си ги представяли. Отнесете се към ставащото философски - ще откриете нови приятели! 

Нова любов (по-скоро платоническа, която е необичайна за Телеца) може да ви застигне през зимата по време на пътуване. Ще усетите необикновено чувство, близко до възторг и обожествяване на човек, който ще внесем в живота ви духове подем.

Близнаци

Кръгът на общуване на Близнаците ще се разшири значително през новата година. Постоянно щеима с кого да се запознаете, сближите и разделите. През януари ви дебне риск от разваляне на отношенията с близък човек, така че проявете благоразумие, ако такова развитие на нещата не влиза в плановете ви. 

През 2011-а година може да бъдете предадени, не съдете хората и не ги обиждайте. Очаква ви среща с човек от миналото ви. 

Рак

Неангажираните Раци имат големи шансове да открият любовта, като това ще бъде човек, който идва отдалече. Очакват ви писма, звънене на телефона и пътувания в друг град. 

Колкото до семейните Раци в средата на годината може отношенията в двойката да се усложнят. Има риск от настъпване на охлаждане между вас и партньора ви. Пазете отношенията си. Поддържането на отделните членове на семейството ви е истинската спасителна сламка, която ще ви изведе като победители от бурните събития в личен план през 2011 година. 

Лъв

През първата половина на годината Лъвовете ги очаква ярък и бурен роман - нов или сегашният ще пламне с нова сила. Ще бъдете щастливи, пълни със енергия и ще искате да планирате съвместния си живот. 

В началото на есента обаче любовните положителни трепети ще отслабнат, ще се стъпите на земята и ще се наложи да се занимавате с прозаични неща - битови дела, решение на задачи, свързани с децата или родителите. 

Много неангажирани лъвове през 2011-а година ще встъпят в брак. Тези съюзи ще бъдат щастливи и здрави!

Дева


През пролетта свят ще ви се завие от събития. Внимавайте те да не станат причина да се скарате с любими хора и роднини. Към лятото някои Деви ще се решат на развод и подялба на имущество, ще започнат нов живот. 

Към средата на есента в интимния ви живот ще навлезе стабилност, ще започне период на удовлетвореност и щастие. Очакват ви интересни и важни събития, към които се стреми отдавна. 

Везни 

В любовните дела започва нов период, пълен с активни действия и промяна. Януари може да ви донесе интересно приятелство с човек, който ще изиграе важна роля в живота ви. 

През май и юни очаквайте предложение за брак - много Везни през този период ще се отправят към венчилото. Лятото ще се занимавате предимно със семейни дела, които ще ви накарат да бъдете напрегнати на моменти. Не се предавайте, усилията ви ще бъдат възнаградени. 

Скорпион

От март до май ви очаква щастлив период, изпълнен с романтично настроение и любовни трепети. Към средата на лятото шансовете ви да встъпите в брак са особено големи. 

Скорпионите, които вече са обвързани, през тази година ще започнат планове за потомство, а може и да се сдобият с такова. През 2011 година ще гребете щастие с цели шепи. Вселената е благосклонна към вас. 

В началото на годината ще трябва да се заемете с дела, свързани с предците ви или пък със стари приятели. 

Стрелец 

През тази година ви предстои преместване или купуване на ново жилище и свързаните с тях приятни моменти и нова енергия в живота ви. За жените стрелци периодът е изключително благоприятен за забременяване и сдобиване с потомство. 

Пътешествия ви очакват през втората половина на годината, те ще ви донесат интересни познанства. В отношенията с противоположния пол нещата ще бъдат неустойчиви - може да се влюбите безумно, но да останете разочаровани. 

Като цяло годината ще бъде много положителна за вас. Ще бъдете в центъра на вниманието, ще се интересувате и ще търсите нови приятели. 

Козирог

Ключовата дума за 2011 година за Козорозите е "дом". Той ще стане източник на големи проблеми, но и радости. Най-важното през тази година ще бъде свързано с дома. 

През юли и август са възможни нови романтични познанства, обновяване на чувствата и подобри приятни сърдечни преживявания. Ако сте решени за сериозни промени в личния живот, отложете ги за месеците, преди Нова година. 

Водолей

Социалните мрежи или случайна среща ще станат причина за завръщане към някоя от миналите ви връзки. Преди да сложи отново "веригите", добре помислете - това ли желаете? 

През лятото е възможно да завържете интересно познанство. Съществуват шансове да застигне платоническа любов, това е ново увлечение за вас, което може да въздейства на духовния ви живот. Дори и увлечението ви да не прерасне в сериозна връзка, то ще донесе в живота ви положителен заряд. 

Риби 

Неангажираните Риби през есента на 2011-а година ще срещнат съдбата си. Тези от вас, които имат връзка вече, ще намерят нови опори, които ще я заздравят. В любовта и творчеството ви очакват успехи. 

Много представители на този зодиакален знак ще станат родители през тази година. Други от тях ще се преместят в нов дом или ще променят социалния си статус. Децата ще станат важен участник в живота на тези от вас, които вече ги имат. Те ще внесат положителни емоции и ще повлияят добре на всичките ви дела.
източник: actualno.com

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати