25 Април 2024 г. Четвъртък

6-те най-тъпи проучвания за секса

2011-01-14 22:37:32
Ето класация на никому ненужните изследвания, в които учените са насочвaли пари и енергия:

На всеки му се е случвало да иронизира проучванията, правени от група английски, американски, руски и прочие учени. В крайна сметка повечето от тях или ни казват нещо, което отдавна знаем, или пък друго, което никога не би ни хрумвало да си помислим.

Ето класация на никому ненужните изследвания, в които учените са насочвили пари и енергия:

6. Мъките на оралния секс.


Изследване показа, че младите момичета съжаляват, че са се съгласили на орални ласки два пъти по-често от младите момчета.

5. Хормоналните проблеми влияят отрицателно на секса.


Изследване показа, че в основата на проблемите в секса често стоят хормонални проблеми. Както всички знаем, хормоните имат пряко отношение към сексуалните функции на организма. Едва ли някой трябва да ни доказва, че ако хормоналният ни фон е лош, то и сексуалните ни възможности ще се влошат.

4. Мъжете и жените са еднакви.


Учени от Флорида посветиха цяло изследване на това да докажат, че не всички мъже изневеряват и не всички жени са верни. Голямо откритие!

3. Сексът и сексуалните сънища са свързани


Учени си поставиха великата цел да открият връзката между еротичните ни сънища и сексуалния ни живот. Успяха да установят само, че в еротичните си сънища хората сънуват… секс.

2. Жените обичат орален секс.

Психологът Джон Хотман прекара 30 години в проучвания, за да докаже, че жените обичат орален секс и лесно достигат оргазъм с орални страсти. Това би могла да му го каже всяка жена и то без помощта на сексолог и психолог.

1. Защо хората правят секс?


Тексаският университет реши да е пионер в отговора на този онтологичен въпрос. И наистина намери отговор: „Защото искат”. А вие какво си помислихте?!

Т. е. най-честата причина е, че сексът носи физическо удоволствие. Остава да допълним,че учените откриха този общоизвестен факт за 5 години и при това със сериозна сума за изследвания.

 

източник: actualno.com

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати