17 Април 2024 г. Сряда

Мълчанието и след секс е злато

2010-12-03 17:55:21
Най-якото нещо на секса е липсата на думи. Действаш, кефиш се и в най-добрия случай стигаш до седмото небе. Но за жалост след това някои хора започват много да си отварят устата.

Колегите от pikantno.eu са решили да направят една мини класация на най-малоумните реплики след секс. Ето я и нея:

10. Е, как беше? Абсолютно никога не задавайте този въпрос! Ако сте се изложили ще изглеждате жалки, ако сте се справили добре ще се покажете егоцентрични, и в двата случая - да бяхте си замълчали.

9. От къде си научил/научила всичко това? Какво, за Бога, ви интересува, къде гаджето ви е получило сексуалното си образование? Ако се интересувате от предишни връзки е едно, но да нахалствате за подробности в леглото е под всякаква критика.

8. Презерватива здрав ли е? Да, здрав е, иначе и двамата до сега да сте го забелязали. Ако изпитвате съмнения, станете и проверете сами, но не вкарвайте излишни паранои.

7. Трябва да проведа едно обаждане. Точно сега ли? Говоренето по телефона е изключително дразнещо, а в такъв момент е просто недопустимо.

6. Разкажи ми повече за себе си. Голяма глупост е да кажете такова нещо след секс, защото официално заявявате, че с партньора ви не знаете нищо един за друг. Щом искате да го/я опознаете, дайте си малко време като двойка. А, ако е било секс за една нощ, само усложнявате положението с този въпрос.

5. Наистина ли свърши? Да, за съжаление, това е типично мъжки въпрос. Първо показвате се много неуверени, второ да не мислите, че ако е симулирала наистина ще си признае и трето - шансовете да е получила истински оргазъм за едно към три, сами си правете извода.

4. Ооо, напомняш ми, когато веднъж го правих на една екскурзия и... Ако искате никога повече да не правите секс с този човек, давайте в същия дух. Няма нищо по-досадно от това да си в леглото с някой и той/тя да започне да ти пее за минали похождения.

3. Извинявай, ще ми донесеш ли една чаша вода? Не, няма. Ако не забелязваш сега съм без дрехи и уморен/а. Това, че сме правили секс, не значи, че трябва да ти слугувам - като си жаден, вземи си вода сам.

2. Може ли да остана малко сам/сама? А аз къде да отида? Под леглото да се скрия? Ако имаш нужда от пространство, стани, иди на терасата и изпуши една цигара или пък си вземи душ. Но не ми го навирай така в лицето - обидно е.

1. За какво мислиш? Има само една дума за тази реплика и тя е "култова"! Слагаме я на първо място, защото смятаме, че бие всички точки по идиотизъм. Всички над 16 години знаят, че след секс човек много не мисли, истината е, че обикновено или му се спи, или е гладен. Третата опция е още да му се прави секс, но тогава приказките са излишни.

източник: blife.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати