28 Март 2024 г. Четвъртък

Пепа Секса: Имам колежки с две тарифи

2010-11-11 10:23:31
Пепа е една от най-гласовитите певици в поп фолк жанра. Името й нашумя с песента „Синя прашка", която я изстреля в звездна орбита. Пепа Секса, както я наричат почитателите й, не спира да пее. Иска да е певица и да печели пари с таланта си, а не да спи с богати мъже, за да изхранва детето си.

Пепа, какво се случва около теб? В последно време се изгуби от публичното пространство. Пееш ли?

- Разбира се, че пея, аз не мога да правя друго. Моята кариера върви малко в страни. Не ми харесва начинът, по който се лансират певици и по който някой хора се държат с тях. Аз съм певица ,това е моята професия и не искам да се облагодетелствам от странични „екстри", предполагам се досещаш. Станах популярна, когато вече бях  майка и  моите приоритети бяха други. Не мислех за призове и статуетки. Винаги съм казвала, че работя, за да изхранвам семейството си. Не съм гонила мъже с пари нещо, което е характерно за нашия бранш.

Твоите  колежки отричат, че ги лансират богати мъже. Всички твърдят, че са успели благодарение на гласовите си възможности, талант и труд.

- Това е много интересно. Наистина повечето от тях се опитват, поне в началото, сами да се справят. Но виждаш как се променят нещата като визия, като клипове, когато вече има хора с пари около тях. Много от моите колежки използваха звездните си моменти, за да си намерят богати мъже. Не мисля, че те са щастливи. Ти какво очакваш да ти кажат? Аз съм проститутка и имам втора тарифа, това е тъпо. Не говоря за всички под общ знаменател, разбира се. Трябва човек да е глух, че да каже нещо за Цветелина  Янева или Преслава. И двете са невероятни певици. Говоря за колежки, които си намират богати любовници, които могат да им купят всичко, но глас не!

Кажи имена, интересно е.

- Сещам се за Мария и Галена.  Андреа не е  женена, но използва пари на странични хора, които са около нея. Това са певици, които имаха кратък звезден миг, който използваха и  се ожениха за подходящите хора, а там където ходим по участия има доста такива. Ето и  Алисия, тя вече не е семейна, но намаза каквото намаза, няма да я оставят без пари.

Лошо е, че такива певици не осъзнават, че са жени като всички останали - едни лачени опаковки. Много „звезди" си мислят, че са незаменими и единствени. Както тя се е появила в живота на един мъж, така изчезва и се появява следващата. Не мога да се начудя как може да си мислиш, че като си изпяла една песен си голяма звезда или като родиш едно дете си вързала някого за цял живот.

С пари могат само да повдигат по изкуствен начин кариерата си. Сега гледам, че много колежки се обличат в рокли като на Риана, обувки като на Лейди Гага, но това не ги прави нито едната, нито другата. Само задръстват пазара с баластра. Но такъв е българският манталитет, вечно копираме някого. Най-лесно е да използваш готови пари и да се правиш на каквато не си. Аз пея  от 15 години. Видях „изгрева" на много певички, ще видя и залеза им, и пак ще пея, защото който бързо скача, бързо пада.

Никога ли не си правила компромиси със себе си?

- Не, не съм. Аз не съм стигнала до мега популярност, защото държа да съм певица. Не  пари от консумации, без консумации, с втора цена с трета цена и  т.н. И понеже съм директна и казвам нещата в прав текст,  често си навличам неприятности.  Аз имам участия, работя без да спирам, но не ме лансират толкова много. Защото няма какво да изкярят от мен. Нито имам мъж с пари, нито ще си замълча. Разчитам само на себе си, на гласа си и хубавата музика, която правя.  

Не може да не си получавала оферти да преспиш с някого за пари?

- Разбира се, нормално е. Ние работим в заведения, в кръчми с алкохол. Всеки получава такива предложения, но зависи колко човек може да прежали от себе си. Имало е хора, които са ми предлагали да бъда с тях, за да направя голяма кариера, но не съм се прежалила. Имало е несъвместимост, непоносимост или към човека, или по начина, по който ми го е предложил.  Аз не се навивам на всеки, който каквото ми каже и хоп и да скоча в леглото му. Ако е принцът на бял кон, ако има флуиди, ако ме привлича ще се съглася, но това са неща от красивите приказки.

Има ли мъж до теб сега?

- Имах седем годишна връзка, но от 8 месеца сме разделени с приятеля ми. В процес на преосмисляне на нещата сме. Излизам с приятели. Нито аз, нито бившето ми гадже смее да предприеме нова крачка. Все пак това са много години. Сега имам нужда да остана сама, да се поогледам, да си почина.

Какво ново се случва около теб в професионален план? Нови песни, клипове?

 - В последните 5 месеца записах два клипа към песните  -  „Последна глупост" и „Белег", като „Белег" записах и на сръбски език със заглавие „Заслужила я сам више", която стана тотален хит в Сърбия. Получавам доста добри отзиви за песента, хората искат да гледат клипа по телевизията, имам покани за интервюта и участия там , което ме радва.

Сега около ангажиментите ми за Нова година няма да мога да записвам нови парчета, но януари ще издам ново парче. Това са новините около мен. Занимавам се с моя салон за красота, който не ми носи печалби, но имам с какво да си запълвам времето, аз не обичам да бездействам. Имам участия в страната, пях скоро в Испания, Холандия.

Скоро се върнах от почивка в Малайзия. Обожавам да пътувам. Така се зареждам с положителна енергия. Детето ми расте. Радвам се на дребните неща в живота. Всичко друго е суета и гонене на вятър.

източник: blife.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати