24 Април 2024 г. Сряда

Дупетата зарзавати излизат на мода

2010-11-10 09:52:00

Ким Кардашиян има типичното дупе домат - поне ако се водим по новата седалищна класификация.

Заоблените задни части на дамите, наподобяващи домат или картоф по новата класификация на модни експерти дупелози, са все по-популярни.

Дупетата тип „Ким Кардашиян" (благосклонни сме, прилагаме и снимка) са прилежащи на вече над половината от красавиците от хайлайфа, сочи проучването на базата на над 18 хиляди жени от високите етажи на шоубизнеса по целия свят. Тези по-обемни и извити седалища са оприличени от модните корифеи според плод-зеленчуковата класификация като доматоподобни.

Второ място в подредбата заемат картофените задници - с 30% „популярност" след дамския елит. Те се описват от ценителите като малко по-естетична версия на хранителното изкопаемо, тъй като са широки, дълги и малко тромави в покрайнините.

Явно зарзаватите в хайлайфа са по-предпочитани от плодовете, тъй като чак на третото място, с едва 15% идват „крушовидните" дупенца, спечелили прозвището си заради факта, че са двойно по-широки от принципно тясната талия над себе си.

Четвъртото място е за любимците на по-малките форми - прелестните носачки на „нектаринки" - те били като перфектно изрисувани две малки боулинг топки, изящно ситуирани една до друга. Колкото и поетично да звучи обаче, само една от десет елитни мадами носи такова седалищно съвършенство.

Един от експертите в изследването, дупелогът д-р Холмс (предполагаме, че не е героят на сър Артър Конан Дойл) дава и обяснение на изменените тенденции в дупемодата.

„През ХХI век ефектът от пълноценните и атрактивни на вкус храни логично дава резултат и сферичните изкусителни седалища от миналото вече дават път на „доматените" и дори на малко по-нещастните собственички на „картофени" задни части."

Хубавото за жените от хайлайфа, които не могат ведро да фръцкат дупе по модните събития, е, че дизайнерите постоянно разработват нови и нови парцалки и роклички, които могат да превърнат и по-малко съвършените седалища в прелестни творения на природата.

източник: bnews.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати