25 Април 2024 г. Четвъртък

Светлана Василева: По-скъпа съм от поддръжката на едно Бентли

2011-01-12 09:20:59

Тя е млада, красива и известна. Не бяга от скандалите и знае, че всяка реклама трябва да се използва като пиар. Тя е Мис Плейбой-2009Светлана Василева. Осъзнала истината, че да се пишат по-малко клюки и измислици за нея, е редно да не отказва разговори с журналисти, Светланададе специално интервю за сайта ни Клюки.БГ, който редовно чете и дори харесва.

- Светлана, как поддържаш формата си? Имаш ли своите женски тайни за добра фигура?

- Фигурата си поддържам чрез спорт. Ограничавам се в яденето. Много внимавам с какво се храня – ценя здравословното хранене, предимно зеленчуци и риба… Колкото и да ми се иска да си похапвам от всичко, се старая да се придържам към нормите и да се ограничавам. Все пак красотата на тялото изисква своите жертви.

- Досега винаги са те представяли като Мис Плейбой. Да надникнем обаче зад човека Светлана Василева – хоби, предпочитания, любими книги, филми, изпълнители…

- Колкото и странно да звучи в нормалното ежедневие, зад обективите и извън медийното пространство аз съм едно нормално момиче. Обичам да ходя на кино, почти не пропускам неделните киновечери, разговорите и забавленията с приятелки. А относно хобито – много харесвам ездата, жалко, че почти не ми остава време да ходя до конните бази, иначе този вид спорт ми действа много отпускащо.

- Официално признаваш, че само с Дарко Тасевски си имала връзка. Някои слухове те обвързаха с Красимир Балъков. Познавате ли се, тъй като той твърди, че не те знае?

- С Балъков не се познавам лично и никога не съм твърдяла, че се познаваме. Но не изключвам възможността един ден да се запознаем. Ще ми е изключително приятно да се запозная с човек като него. Смея да твърдя, че той излъчва излючителна мъжественост и да си призная, ми е любопитно що за човек е.

- Известно е, че популярността пречи на приятелствата, но с кого все пак си приятелка?

- Имам няколко верни приятелки, които са спечелили доверието ми и с тях мога да си споделя всичко. А относно мъжете – не зная защо повечето хора казват, че не може да има приятелство между представители на двата пола. Аз мисля точно обратно – имам много добри приятели от мъжки пол, дори повечето са футболисти, но не съм имала сексуални контакти с тях. За сметка на това обаче  имаме много общи теми за разговор.

- Сега си млада, красива и известна. Мислила ли си обаче какво ще правиш след 10 години примерно?

- В момента съм се отдала на мига, но да, понякога се замислям какво ще правя и с какво ще се занимавам в по-далечно бъдеще. Обмислям няколко дейности, но времето ще покаже накъде ще се насоча. Мечтая да градя кариера. Мисля си за модна агенция, все пак модата ми се удава. Имам планове в тази насока и ще ги разберете много скоро.

- Обиждат ли те неприличните предложения за секс, които получаваш?

- Разбира се, че ме обиждат. Всяка жена обича да се чувства желан сексуален обект, да бъде ухажвана. Глупавото при мъжете е, че често преминават границата и вместо да накарат една жена да се почувства харесвана и желана, се получава точно обратното – карат я да се чувства като проститутка, а това е много грешен подход и често пъти води до разочарование.

- Защо гледат на миските като на скъпоплатени проститутки? Може би твои колежки допринасят за този имидж?

- Аз не обичам да критикувам и да се меся в живота на хората. Всеки си избира сам начина на живот. Както се казва, животът е един театър, а каква роляще играеш в него, си зависи от теб самия.

- С колко пари на месец се издържа жена като теб и какви са разходите ти?

- Аз съм нормално момиче, виждала съм две и двеста в този живот. Но да бъдем честни – никак не е евтино една жена да изглежда добре – козметика, дрехи, бижута, прически, релаксиращи процедури –Светле, ти си ми по-скъпа от поддръжката на едно Бентли!”

източник: kliuki.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати