18 Април 2024 г. Четвъртък

И Дилма е македонка, и дядото на Саркози е от Гевгелия

2010-11-08 09:19:13

Откритие №1 Македон, син на Богот на Вселената

Това е откъс от базиран на научни открития, десетминутен документален филм наречен „Македонска молитва и, който се излъчваше по държавната телевизия. Продуциран е от македонското правителство, автор-консултант е проф. Ниче Димовски. В него македонците отправят молба към Господа да каже истината „нам и на светот”. Научните факти са от последните десетилетия, откакто македонците прогледнаха за „антиквизацията” си (малко прилича на „тиквизация”, но то е само защото македонският не е български) са безспорни, според научния елит в Скопие.

 


Откритие № 2 Благородния произход не може да се скрие

 

Всеки днешен македонец притежава най-малко 30% от гените на Александър (Македонски, естествено). В генетичния профил на гърците имало едва(ха-ха!) 5 на сто от благородния материал. Ние пак сме по-добре - 11 процента от гените ни са подобрени с антично македонски произход. Изследването за генофонда на населението на Балканите е поръчано от Македонската академия на швейцарската клиника IGENEA (методиката на изследватено остана неизвестна, ама това пак е заяждане). Благодарение на него македонските учени откриха  и прекия наследник на престола на Александър, настоящ принц на племето хунзи в Пакистан - Мир Газанфар Али Кан.

Величествено го посрещнаха на летището "Александър Македонски" в Скопие - войници облечени в червени туники, златно боядисани полички, шлемове и копия (а уж не харесваха филма) и възгласи "Добро си дойдофте, Ваше величество после 25 века дома!"

Много мило изглеждаше. Прие го премиера, патриарха, друго си е пред очите ти да се разхожда стопроцентов антички генофонд. Респектира.

Откритие № 3 Македонската писменост е отпреди палеолита

Македонската цивилизация е на повече от 77 000 години, европейската я има единствено и само благодарение на македонската, откри историко-лингвистът Васил Ильов. Доказателството е надпис отпреди каменната ера, на който от „лево кон десно и от десно кон лево” разчита името МАКЕДОНИА. Тоест името на републиката е и най-старото в цялата човешка цивилизация. 
Ама не са прави гърците да го искат!

Откритие № 4 Съвременният македонски-езикът на „живите господари”

Розетския камък, който е отпреди повече от 2 200 години писан с думи, идентични със съвременния македонски език и неговите диалекти. Македонският академик Тоше Бошевски от Македонската академия на науките и изкуствата и професор доктор Аристотел Тентов от Електротехническия факултет са дешифрирали средния , неразчетен досега текст от Розета и се оказало, че в древния свят, гърците били наричани данайци, египтяните - агюпци (в Македония гюпци наричат циганите), а македонците били - живите господари. Двамата електроинжинери с аргументи безусловно доказват, че това е майчиният език на Александър Трети Македонски, неговите предци и неговите наследници - до един „живи господари”.

Откритие № 5 Назарет е в Ресен, Витлеем в Битоля

Македонският изследовател Милош Линдро е дешифрирал кода на християнството след 20-годишно изследване на стари стенописи, икони и книги. Чрез сравнителен анализ на градоустройството на Ерусалим и стария град на Охрид той потвърждава факта, че в Библията не се описват светите земи, а Македония. Назарет трябва да се чете като Ресен, а Витлеем - като Битоля. Църквата на "македонския" цар Самуил в Охрид била достроеният Соломонов храм. В същия град бил разпнат Исус Христос, а кръстът се намирал в Охридското езеро. Евангелието, според Линдро, е написано първо на старославянски (разбирай, "македонски") и е открадното по време на кръстоносните походи, "които създали гръколатинската ерес, наричана сега православие". Това за пореден път аргументира безспорно македонския характер на целия християнски свят.

Откритие № 6 Методий бил враг на българите, Кирил написал първата буква в Крупище

Всъщност създаването на първия славянски писмен език в основата си представлява антибългарски акт на Византия, твърди академик Блаже Ристовски, историк и лингвист. “Как може да бъде македонския да бъде наричан диалект например на българския! Самият Методий като стратег е защитавал границите точно от българите. “Даже за сходство не може да се говори, какво сходство, след като в Македония е имало християнска славянско-византийска култура, а там е имало поганска славянско-протобългарска култура и цивилизация. 
Нещо повече-македонските учени са открили и къде всъщност е написана първата буква от славянската азбука - в щипското село Крупище, в местността Црвена Црква.

Според македонската теория за създаването на глаголицата свети Методий, бил първоначално военен старейшина в този район, по-късно епископ и покръстител на славяните (да не се бъркат с българите). Затова и неговият брат Кирил, който по това време вероятно му е гостувал е написал именно тук 32 букви от азбуката, според откритието на академик Блага Алексова.

И сега, като стана безусловно ясно, че всеки човек от "белата раса - македоноидите" е македонец, че всеки българин притежава поне 11% македонски ген, че цялата цивилизация - до Христа и след това, всяка една писменост и култура, са изначално македонски значи и на Дилма татко и е македонец (и да не се заяждаме, че Гарбово не е в Пиринска Македония-това вече няма никакво значение).
Да не говорим, че и на Саркози дядо му, Гоце Шаркоски, е от Гевгелия, ама той не знае. Щеше да се гордее!
И малко ми е тъжно за Обама...

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Разни


Новини
В полунощ срещу Водици (Богоявление) народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Древният български ритуал е изпълняван много преди Христос. Извест ...
Новини
На 8 и 9 май по традиция се чества "Деня на победата" на Съюзниците във Втората световна война над силите на Оста. На първата дата празнуват западните съюзници, на втората - Русия и повеч ...
Новини
Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за възникването и първоначалното разпространение на тази силно заразна болест. Вирусът, който първоначално има животинс ...
Новини
Последващите коментари са на хора от личната ми Фейсбук листа (плюс един по и-мейл), живеещи в различни части на света. Помолих ги да опишат накратко какви са ограничителните мерки към момента, свъ ...
Новини
"В последно време на всички стана ясно, че сме изправени пред избора независим съд или прокурорска република.".Това заяви пред БНР адвокат Здравка Калайджиева, правозащитник, ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати