20 Април 2024 г. Събота

Натиреният от РЗС: Не пия, не пуша, нямам 3 млн. кредит

2010-11-05 12:11:51

"Една чисто човешка инициатива беше превърната от колегите ми в РЗС като едва ли не, че някой ме е прихванал, бил съм потиснат, разпитван, смачкан. Чувствам се в много добра кондиция, през ден бягам по 3-4 км, не пуша, не пия, на "ти" съм със съзнанието си... нямам 3 милиона кредит".

Това заяви на брифинг в НС независимият народен представител Тодор Великов, след като бе изхвърлен от редовете на РЗС заради гей скандала, в който беше замесен Яне Янев.

Великов посочи, че единият му кредит е от 30 хил. лв., а другият – лизингов договор за покупка на автомобил "Фолксваген".

Той беше категоричен, че депутатът Емил Василев бил излъгал.

"Нито съм смачкан, нито съм в недобра кондиция, а това, което стана вчера, навява на мисълта, че може би ще излязат верни думите, че БСП има нещо общо със създаването на РЗС", допусна Великов.

"Час по-скоро трябва да излязат SMS-те, които Яне Янев е пращал до това момче, да се види колко са на брой и да не се окажат за година назад над 50", подхвана темата от миналата седмица Великов за секстормоза спрямо служител в партията.

Велков беше категоричен, че ако проверката на прокуратурата покаже, че няма такива съобщения, лично щял да се извини на Янев, но нямало да напусне парламента.

Според него проблемът в РЗС е лидерски и не можела партията да живее "от скандал до скандал".

Той каза още, че не може да го карат да влиза в стаята на БСП и да подписва подписка за проверка на имуществото на Цветан Цветанов.

"Тази прегръдка с БСП на мен ми е чужда, непонятна, и аз не желая да участвам в такъв цирк", каза Великов.

Той посочи, че от 2001 година са го проверявали всички видове органи, които съществуват в Република България, и по думите му да издигаш реномето си чрез скандали, е недопустимо.

"Не желая да участвам в такъв цирк, който моите колеги правят под давлението на лидера на РЗС", категоричен бе Великов.

 

Преди дни организационният секретар на партията Тодор Великов обяви, че замразява членството си в партията заради скандалните обвинения за секстормоз от страна на лидера си Яне Янев.

Преди това бившият координатор на РЗС Светослав Стефанов подаде жалба до две парламентарни комисии, в която се оплаква, че е бил сексуално тормозен по телефона от Янев.

Натиреният от РЗС Великов твърди, че е виждал телефонни съобщения до Стефанов от Янев и те са изпращани след 22,00 ч. Имало SMS-и с въпроси "Готов ли си за...".

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати