29 Март 2024 г. Петък

"Азбука" на съблазняването

2010-10-27 14:26:59

Всяко време и всяко поколение си имат свой модел на сексуално поведение. Днес обаче специалистите единодушно смятат - освен променящите се с времето “хватки” съществуват и универсални начини за прелъстяване - женски хитрости, на които не е могъл да устои нито един мъж. Според психолозите жената  Жената вдига ръце уж да оправи разрошената си коса.
• Тя върви по улицата като “поклаща бедра” - тази походка побърква мъжа.
• Често се усмихва и се смее закачливо, привличайки вниманието.
• Леко навежда глава и се вслушва в думите на събеседника. Това е признак за кокетство.
• Като че ли случайно докосва косата си, но не я приглажда. Според някои психолози понякога това може да има обратна реакция и да предизвика неприязън у мъжете.

Мъжете също имат свой арсенал от добре обмислени жестове и методи за прелъстяване. Преди всичко мъжът обръща внимание на това как се отнася жената към него, доколко е достъпна, способна ли е да го накара да мисли за себе си в сексуален план.
• Погледът по-дълго от обичайното се задържа върху интересуващата го жена - размяната на погледи е доста възбуждаща.
• Изразителни жестове без излишен афект. Позата със скръстени ръце или ръце в джобовете по никакъв начин не допринася за сближаването.
• Повдига вежди когато се смее или просто се усмихва.
• Седи, изпълнен с важност, с крак върху крак.
• При общуване гласът му придобива подмилкващо сладникав и дълбок тон.
• Демонстрира повишен ентусиазъм и интерес, слушайки събеседницата си.
• Понякога докосва ръцете на жената, за да подчертае своята мисъл или за да й подаде някакъв предмет. Съществува и т.нар. “случайно” докосване, когато бедрото на мъжа се допира до бедрото на жената.

Ако не бихте имали нищо против да бъдете съблазнени, добре е да се вглеждате в обкръжаващите ви хора и да се научите да разпознавате сигналите.

Ако обаче по някаква причина не проявявате любопитство или интерес, много привлекателни хора просто... ще “минат” покрай вас. Мнозина биха ви казали, че с такъв вид поведение ще пропуснете великолепна възможност да изпитате едно невероятно усещане.

И накрая, ако все пак искате да пофлиртувате и да съблазните някого, не бъдете в мрачно настроение. То гарантирано няма да ви донесе никакъв успех.

източник: actualno.com

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати