26 Април 2024 г. Петък

Пълна промяна за ЦСКА!

2010-10-18 14:56:52
ЦСКА в момента е в миманса, на дъното. Понякога от провалите, като този срещу Калиакра, има по-голяма полза, отколкото от фалшиви успехи. Така трябваше да стане, съдбата си знае работата!

ЦСКА не само няма отбор за класиране в тройката на България, ЦСКА въобще не е клуб в настоящия момент. Жалко подобие, което няма право да носи славната абревиатура.

"Титан", които така и не взеха едно вярно решение по време на управлението си, да върнат веднага това, което така или иначе май не са платили на Васил Божков, на Цеко Минев или на всеки друг роден бизнесмен, който поне малко разбира от футбол.

Но какво всъщност правят Борисов и Иванов в ЦСКА? За почти два сезона те профукаха всичко възможно, като се изключи до голяма степен случайното класиране в групите на Лига Европа през последните две години. Първенства, купи – нищо!

Абсолютно нищо, въпреки изключително благоприятната конюнктура в предишните два сезона. А какво правят Емил Костадинов и Гьоре Йовановски? Тези двамата час по-скоро трябва да сдадат цялата власт на Димитър Пенев.

Да се научат на управление и треньорски занаят в друг отбор, като приберат и онези мухльовци, които доведоха на "Армията". ЦСКА не ги иска. ЦСКА иска своята идентичност! Тя ще дойде с Митко Пенев и хората, които винаги е обединявал.

С хората, които наистина милeят за ЦСКА, а не използват клуба за лични цели. Дори ЦСКА да запише само загуби до края на полусезона, истинските армейци ще аплодират Пенев и още повече ще заобичат тима, защото той ще е по-близо до сърцата им.

Определено отборът от началото на сезона не е на онези невероятни червени фенове. Те искат да гледат бойци и мъже, готови на всичко за победа.

Всъщност агонията в клуба не трябва да се отъждествява с последните няколко слаби мача. Те са само резултат от един много дълъг процес. Задругата на Армията се руши от години. Треньори, футболисти и шефове просто не мелят брашно заедно.

С приказки се видя, че не става, иначе в ЦСКА да са световни шампиони. Делата трябва да започнат веднага, като се започне с оставките на Емо, Гьоре, мине се през изритването на тези псевдофутболисти и се стигне до смяната на собствениците.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Спорт


Новини
Източник Pixabay Откритото първенство на Франция, или Ролан Гарос, както е известно, е най-известният турнир по тенис на корт в света. Това е турнирът, който стартира през 1987 г ...
Новини
УЕФА окончателно отложи Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе от 12 юни до 12 юли, съобщиха от Европейската футболна централа.Първенството ще се проведе през 2021 годи ...
Новини
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов може да се завърне в състава на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година.32-годишният футболист обяви, че последният м ...
Новини
Откриването на най-чаканото събитие - Световното първенство по футбол, е след броени часове.В продължение на месец светът ще бъде в плен на най-гледания спорт, но добре знаем, че макар много дами съ ...
Новини
Неслучайно то е редовна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, но и подобрява цялостната издръжливост на тялото. Говорим за планк или "дъска" - наглед п ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати