24 Април 2024 г. Сряда

Люби я правилно! Тайните на лесбийския секс за мъже

2011-01-14 22:52:29
Американските сексолози Естер Ластик и Джони Фратнер написаха книгата „. Това безумно звучащо пособие всъщност е един от най-значимите научни трудове.

Ето какво съвестват мъжете двамата автори на книгата, за да имат по-голям успех в интимната сфера. Това са само 3 от многобройните им съвети.

Масажирайте гърдите й. И най-вече цепката, която ги разделя

ЗАЩО? Древните даоисти смятали, че масажът на гърдите увеличава женското либидо. Днес това си има своето научно обяснение – така се отделя хормонът окситоцин, който прави хората по-доверчиви и ги предразполага към интимност.

КАК? Прокарайте пръсти отгоре надолу по гръдната кост, преди да се прехвърлите към самите гърди. Използвайте обратната страна на ръката си, защото така подсъзнателно ще започнете да докосвате по-нежно.

Елементарно – целувайте я по време на секс

ЗАЩО? Във филмите лесбийките започват да се целуват веднага щом сутиените им се озоват на пода. А в реалния живот дори преди това. Те знаят – целувката е пряк път към оргазма.

КАК? Започнете с леки, закачливи целувчици, а по време на секс преминете към по-дълбоките. Недейте да движите езика си в такт с члена си – момичетата ненавиждат такива неща.

Стимулирайте я с пръсти

ЗАЩО? Сам по себе си клиторът представлява миниатюрен пенис. Всеки е виждал връхната му част, която напомня главичката при мъжа. Не всеки обаче е наясно, че по-дълбоко под кожата основата на този женски орган също е пронизана от нервни окончания. Остава само да я откриете.

КАК? Представете си часовник на циферблат, в центъра, на който се намира въпросният орган на удоволствието. Овлажнете палеца и показалеца си и ги поставете съответно на 9 и 3 часа. Започнете дъгообразни движения нагоре и натиснете мъничко по-силно, когато стигнете 11 и 1 часа. При самозадоволяване жените често използват този похват, който съвсем естествено е особено популярен и сред лесбийките.

източник: blife.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати