20 Април 2024 г. Събота

Високо IQ в света на порното

2010-10-12 10:00:44

 

От доктори на науките до амбициозни бизнесмени, това са най-интелигентните порно актриси и актьори на всички времена. Някои от тях имат успешни фирми извън порно индустрията, а други дори преподават в Оксфордския университет. Тези 13 порно звезди показват, че освен всичко друго, в живота им има място и за интелекта.

Азия Карера

Родена в Ню Йорк, като дете тя посещавала музикално училище с надеждата един ден да стане известна пианистка. Била толкова добра, че преди да навърши 15 г. два пъти била излизала на сцената на Carnegie Hall. Записала се в университета Rutgers, спечелила пълна стипендия, и завършила две специалности - бизнес и японски език.

По време на обучението си обаче, тя започнала да се занимава със стрийптийз, защото, по нейните думи, "било забавно". Постепенно Азия придобила статут на една от най-известните порно актриси завсички времена. От началото на тази своя кариера до днес тя е снимала 275 филма.

Ани Спринкъл

Тя е първата порно звезда, защитила докторантура по "Човешка сексуалност" към Института за изследвания на човешката сексуалност в Сан Франциско, Калифорния.

Нейната работа обхваща период на повече от 3 десетилетия задълбочени изследвания на човешката сексуалност и в момента преподава в редица американски университети.

Шай Лав

"Срамежливата любов" досега е снимала 250 порно филма. Завършила средното си образование на 16 г., тя лесно придобила диплома за висшист, като има и още две завършени магистратури. По време на следването започнала работа във фармацефтична компания и междувременно посещавала лекциите за втората си магистратура - данъчно облагане. До 25-годишната си възраст работела като счетоводител.

В момента е мениджър на новооткрити таланти.

Лорелай Ли

Дипломираната студентка от университета в Сан Франциско е на 28 г. и е известна с това, че по време на следването успявала да заработва допълнително като професионална порно актриса. Така работела повече от 10 години и заради работата не успяла да се дипломира навреме. След завършването си се записала в програма за креативно писане към университета в Ню Йорк. Въпреки критиките, Лорелай продължава да балансира - между професионалните си ангажименти и академичните данимания.

Нина Хартли

Нина започнала да работи по стрийптийз клубове по време на втората година от обучението си за медицинска сестра. Започнала да се занимава с това, за да може да си плаща семестрите и да се издържа. Дипломирала се от университета в Сан Франциско. Нина е известна като учител по сексология и "sex-positive" феминистка. Своите знания предава на другите чрез серията "Guide to...".

Останалите осем порно звезди с висок коефициент на интелигентност и университетски дипломи са:

6. Jenna Jameson

7. Ron Jeremy

8. Laurie Wallace

9. Joanna Angel

10. Sasha Grey

11. A.J. Bailey

12. Lisa Sparxxx

13. T. J. Hart

Източник: zootpatrol

 

източник: actualno.com

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати